Bij de aankoop van een woning in Den Haag-Ypenburg komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen die Den Haag-Ypenburg erg goed kent.

Aankoopmakelaar in Ypenburg

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning in Den Haag-Ypenburg. In dit proces van het kopen van een nieuwe woning willen wij u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis in Den Haag-Ypenburg heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar van deze woning in Den Haag-Ypenburg niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar van deze woning dient primair de belangen van de verkoper.

Wat doet een aankoopmakelaar in Ypenburg

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u. Natuurlijk helpen wij u als verkoopmakelaar ook graag bij een eventuele verkoop van uw huidige woning.

Hoe werkt een aankoopmakelaar in Ypenburg

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of  een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huis? Klik op de volgende link om u aan te melden: Waardebepaling woning Ypenburg Den Haag