Over ons

Ons verhaal

SMASH Makelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor met veel aankoop en verkoop ervaring. SMASH makelaars is opgericht in 2020 en wil het net even anders doen dan de traditionele makelaarskantoren. Na gewerkt te hebben bij een ander kantoor in de regio hebben wij (Sander van Meerten en Alexandra van der Schot) besloten om onze krachten te bundelen en ons door onze werkwijze te onderscheiden van de ander kantoren. Onze kernwaarden zijn Betrouwbaar, Betrokken & Begaan. Eén vast contactpersoon en altijd bereikbaar zijn, zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig, betrouwbaar en gedegen advies houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Op een vernieuwende en creatieve manier zorgen wij dat onze opdrachtgevers een leuke klantenreis hebben. Met als doel: alle woonwensen behalen en het beste resultaat neerzetten.

SMASH Makelaars staat voor een persoonlijke relatie en samenwerking

Een huis kopen of verkopen is meer dan een zakelijke aangelegenheid. Het gaat om emotie en het gevoel van ’thuis’ komen. Meedenken, meekijken, vooruitdenken en vooral samen het beste resultaat bereiken is waar SMASH Makelaars je graag mee helpt!

SMASH is een modern, innovatief en trendsettend makelaarskantoor. We verkopen en kopen woningen op een uniek manier. Wij zijn er voor opdrachtgevers die niet op zoek zijn naar een traditionele makelaar. Wij volgen geen trends, maar creëren ze!

Daarmee bedoelen we dat onze makelaars ook na kantoortijden en in het weekend bereikbaar zijn. Wij plaatsen niet zomaar woningadvertenties, maar creëren eigen content. We praten niet glad en zijn ook niet stoffig.

Online marketing, woningen verkopen en aankopen. Dat is onze passie en ons vak. SMASH is vernieuwend, creatief, online en inspirerend. We zijn er om jou te helpen bij het realiseren van jouw (woon)wensen. We gaan voor het allerbeste resultaat.

Ben jij op zoek naar een moderne en innovatieve makelaar? We vertellen je graag hoe we jou kunnen helpen!

Onze visie

Een begrip zijn in de Haagse regio (Leidschendam, Voorburg, Den Haag (Leidschenveen, Ypenburg en Mariahoeve e.o.) en de omliggende gemeentes. We bekend staan om onze vernieuwende, innovatieve en betrouwbare manier van makelen, onze fantastische beoordelingen op Google, Funda en Facebook én onze leuke, succesvolle makelaars.

Bij SMASH Makelaars bent u géén nummer maar heeft u een persoonlijke relatie. Geen assistenten, geen junior makelaar: wanneer u kiest voor SMASH Makelaars is uw huis gegarandeerd in handen van Sander van Meerten of Alexandra van der Schot zelf! Elke woning is voor ons een nieuwe uitdaging, of het nou om verkoop, aankoop of een waardebepaling gaat. Dat resulteert niet alleen in de leukste huizen, maar ook nog eens in de leukste opdrachtgevers.

Woning verkopen in omgeving Leidschendam-Voorburg of Den Haag? Neem direct contact op!

Wij zijn als full-service makelaars kantoor actief in de hele Haagse regio; Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt,
Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen,
Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld) Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

SMASH Makelaars
SMASH Makelaars
Met hun lokale kennis en ervaring in het makelaarsvak weten Sander van Meerten en Alexandra van der Schot het maximale uit de verkoop te halen en nieuwe bewoners warm te onthalen.