SMASH Makelaars is een jong en dynamisch makelaarskantoor met veel aankoop en verkoop ervaring. SMASH makelaars is opgericht in 2020 en wil het net even anders doen dan de traditionele makelaarskantoren. Na gewerkt te hebben bij een ander kantoor in de regio hebben wij besloten om onze krachten te bundelen en ons door onze werkwijze te onderscheiden van de ander kantoren. Onze kernwaarden zijn Betrouwbaar, Betrokken & Begaan. Eén vast contactpersoon en altijd bereikbaar zijn, zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig, betrouwbaar en gedegen advies houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

SMASH Makelaars staat voor een persoonlijke relatie en samenwerking

Een huis kopen of verkopen is meer dan een zakelijke aangelegenheid. Het gaat om emotie en het gevoel van ’thuis’ komen. Meedenken, meekijken, vooruitdenken en vooral samen het beste resultaat bereiken is waar SMASH Makelaars je graag mee helpt!

Bij SMASH Makelaars bent u géén nummer maar heeft u een persoonlijke relatie. Geen assistenten, geen junior makelaar: wanneer u kiest voor SMASH Makelaars is uw huis gegarandeerd in handen van Sander of Alexandra zelf! Elke woning is voor ons een nieuwe uitdaging, of het nou om verkoop, aankoop of een waardebepaling gaat. Dat resulteert niet alleen in de leukste huizen, maar ook nog eens in de leukste opdrachtgevers.

Woning verkopen in omgeving Leidschendam-Voorburg  of Den Haag? Neem direct contact op!

Wij zijn als full-service makelaars kantoor actief in de regio Haaglanden; VoorburgLeidschendamRijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, VoorschotenBerkel en Rodenrijs, WassenaarZoetermeer of Den Haag (YpenburgLeidschenveenMariahoeveBezuidenhoutBenoordenhoutStatenkwartierArchiepelbuurt,
Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch parkCentrum Den HaagEscamp, Haagse Hout, LaakkwartierSchilderswijkLoosduinen, Segbroek, Scheveningen,
KijkduinOckenburgh en Wateringse Veld) Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

SMASH Makelaars
SMASH Makelaars
Met hun lokale kennis en ervaring in het makelaarsvak weten Alexandra en Sander het maximale uit de verkoop te halen en nieuwe bewoners warm te onthalen.