SMASH Makelaars is een jong en dynamisch bedrijf met veel aankoop en verkoop ervaring. Onze kernwaarden zijn Betrouwbaar, Betrokken & Begaan. Eén vast contactpersoon en altijd bereikbaar zijn onze speerpunten. Naast het geven van deskundig, betrouwbaar en gedegen advies houden wij altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Wij zijn als full-service makelaar kantoor actief in de regio gemeente Voorburg en Den Haag, (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Scheveningen, Kijkduin en Wateringse Veld)
en de direct omliggende gemeenten, zoals Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft en Zoetermeer en Voorschoten. De aanpak van SMASH Makelaars kenmerkt zich door de focus te leggen op internet, social media en een ijzersterke service. Wij gaan met de tijd mee en wij maken gebruik van de middelen en kanalen waar kopers en verkopers zich op bewegen. Zo combineren wij social media waardoor wij uw woning ook gratis onder de aandacht kunnen brengen.

U kunt ons 7 dagen in de week bereiken via telefoon of WhatsApp. Wij staan dus ook buiten de geijkte kantoortijden voor u klaar, omdat wij begrijpen dat vragen niet alleen tijdens kantoortijden ontstaan.

Voor u uw woning verkoopt, wilt u natuurlijk weten wie we zijn, hoe we de verkoop aanpakken en wat het kostenplaatje is. Wij komen bij u thuis voor een kennismakingsgesprek en een gratis waardebepaling. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Waarom is SMASH Makelaars dé makelaar van regio Haaglanden? Wij hebben ruime ervaring en zijn daarom niet meer weg te denken als makelaar in de regio Haaglanden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij goed in te spelen op situaties die zich voordoen in het verkoop- en koopproces van uw woning. Dankzij onze kleinschaligheid en een persoonlijke benadering, voelt u zich bij ons geen nummer. U staat bij ons als koper of verkoper altijd voorop. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar.

Ontdek de voordelen van het verkopen van uw woning bij deze makelaar in de regio Haaglanden

Wist u dat wij VBO makelaar zijn? Dit houdt in dat wij aangesloten zijn bij een branchevereniging voor vakbekwame en betrouwbare makelaars en taxateurs. Wanneer u via ons uw woning in de regio Den Haag gaat verkopen, weet u zeker dat u geholpen wordt door een professionele en betrouwbare makelaarskantoor. Wij begeleiden u dan ook van A tot Z bij het verkopen en aankopen van uw huis in de regio Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Scheveningen, Kijkduin en Wateringse Veld) dus ook in de omgeving, zoals Voorburg en Rijswijk, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer. Wanneer u een woning wilt kopen of verkopen in de regio Haaglanden profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding en een scherpe courtage
  • Laagdrempelige en persoonlijke communicatie
  • Klantvriendelijk- en betrouwbaarheid

Profiteer van een gratis waardebepaling bij het verkopen van uw huis in de regio Haaglanden

Wanneer u een huis wilt verkopen in de regio profiteert u, naast bovenstaande voordelen, bij SMASH Makelaars van een ander groot voordeel. U kunt namelijk een gratis waardebepaling van uw woning door ons laten doen.

Wilt u uw woning verkopen? Maak nu een vrijblijvende afspraak met ons.

Ja, ik wil graag een afspraak maken
Sander van Meerten
Sander van Meerten
Met zijn lokale kennis en kunde van het makelaarsvak weet Sander het maximale uit de verkoop te halen en nieuwe bewoners warm te onthalen.
Profiel Sander