Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Makelaar Kijkduin – Den Haag

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Kijkduin

Wilt u uw woning in Kijkduin-Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken, dus het is verstandig om een goede makelaar Kijkduin – Den Haag in te schakelen. Schakelt u SMASH Makelaars in voor verkoop van uw woning , dan wordt uw woning gratis getaxeerd. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op diverse manieren in de markt gezet wordt. Met professionele foto’s wordt uw woning op de website van SMASH Makelaars gepromoot, alsmede op Funda. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal de verkoopmakelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning in Kijkduin.

Koop uw woning met hulp van het makelaarskantoor voor Kijkduin

Staat er in de wijk Kijkduin een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning is een spannende aangelegenheid, vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. De makelaar van SMASH Makelaar zijn een makelaarskantoor in Den Haag en omgeving en kennen de wijk goed. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht, desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De aankoopmakelaar zoekt alle informatie over de woning op, begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van SMASH Makelaars naast u.

Over Kijkduin, Ockenburgh Den Haag

Kijkduin en Ockenburgh is een groene woonwijk grenzend aan de kust en mooie groengebieden zoals landgoed Ockenburg en de Uithof. In Kijkduin en Ockenburgh staan met name woningen uit de jaren ‘80 en veel nieuwere, ruime eengezins- en twee-onder-een-kap woningen. De komende jaren breidt het aantal nieuwbouwwoningen nog flink uit met ruime eengezinswoningen – duinvilla’s, duinchalets en appartementen. Kijkduin is een relatief rustige  familiebadplaats. Via het Deltaplein loop je zo door naar het strand, de zee en de zandmotor. Of je pakt een terrasje op de boulevard waar je uitstekend terecht kunt voor een hapje of drankje in een van de gezellige restaurants met uitzicht op zee.

Bewoners van de wijk zijn voor hun dagelijkse boodschappen aangewezen op de aangrenzende wijken. Bijvoorbeeld in winkelgebied Savornin Lohmanplein in Waldeck. Aan het Deltaplein bevinden zich bij de boulevard enkele winkels die zich vooral richten op toeristen en dagjesmensen. De boulevard wordt vernieuwd. Er komen  winkelruimtes, een parkeergarage en appartementen.

Kijkduin en Ockenburgh is een zeer groene woonwijk met veel recreatiegebied op loopafstand. Vanuit Landgoed Ockenburg fiets je zo door naar recreatiegebieden Madestein en De uithof en zelfs nog verder naar het Westland en Midden Delfland. In de Uithof kun je wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden over de speciale paden. In de Uithof zit ook sportcentrum De Uithof waar je onder andere kunt schaatsen, klimmen, karten, skiën en snowboarden.

SMASH Makelaars is uw makelaardij voor Kijkduin – Den Haag

Voor het verkopen of aankopen van een woning is SMASH Makelaars uw makelaardij in Kijkduin – Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Kijkduin, SMASH Makelaars is specialist in de huizenmarkt van de regio Den Haag. Neemt u dus ook contact met SMASH Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Kies daarom voor de beste lokale makelaar van Kijkduin voor de verkoop of het kopen van uw woning.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!