Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in de Vogelwijk van Den Haag bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

SMASH Makelaars de makelaar voor de Vogelwijk in Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een huis of appartement in de Vogelwijk van Den Haag, dan heeft u verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar een woning. Huurt u Smash Makelaars in als uw makelaar voor de vruchtenbuurt van Den Haag, dan heeft u de garantie dat de makelaar de Vogelwijk van Den Haag kent en u alles hierover kan vertellen. Als u een woning heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kan de makelaar u verder begeleiden tijdens het aankoopproces, zoals de voorbereiding, bezichtiging en het voeren van de uiteindelijke onderhandelingen. Met Smash Makelaars krijgt u een goede begeleiding en vindt u snel een nieuwe woning in de Vogelwijk van Den Haag.

Woning verkopen in de Vogelwijk van Den Haag

Voor de verkoop van uw woning in de Vogelwijk van Den Haag kunt u deskundig advies gebruiken? Neem dan contact op met SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor de Vogelwijk. Wij kennen de markt als geen ander en zijn de specialist in deze regio. Wij hebben verschillende kantoren en zijn dan ook de betrouwbare makelaar in dit gebied. De huizenmarkt is momenteel zeer dynamisch, dus een goede kennis hiervan is erg belangrijk. Wilt u zeker weten dat u een goede prijs voor uw woning krijgt, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Of kom vrijblijvend bij ons langs. Het is ook mogelijk dat wij direct een gesprek inplannen om bij u langs te komen. We staan voor u klaar. Persoonlijke aanpak belangrijk bij verkopen woning de Vogelwijk van Den Haag. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Uw woning verkopen in de Vogelwijk van Den Haag is niet iets dat u dagelijks doet. Er zijn mensen die heel nuchter hun woning verkopen, maar dat is meer uitzondering dan regel. Voor heel wat huisbezitters is het een heel ding om hun woning te koop te zetten. Denk hierbij aan de emoties, maar zeker ook aan alle praktische aspecten. Er komt heel wat kijken bij het verkopen van een pand. Een goede verkoopmakelaar kan u veel werk uit handen nemen. Wij zijn een groot kantoor, maar toch kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak. U zult zich bij ons nooit een nummer voelen. Wij luisteren naar uw wensen. Daarnaast kiezen we voor een transparante en eerlijke werkwijze. Wilt u meer weten over onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op. Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw woning de Vogelwijk van Den Haag.

Koop uw woning met de makelaar die de Vogelwijk van Den Haag kent

Wilt u een woning kopen in de Vogelwijk van Den Haag? Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de makelaar in Den Haag die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief aan te verkopen. Het is verstandig om voor de aankoop van uw woning contact op te nemen met een deskundig makelaarskantoor in de Vogelwijk van Den Haag. SMASH Makelaars heeft veel kennis van de markt rondom de Vogelwijk van Den Haag. Bij ons krijgt u goede en betrouwbare adviezen.

Over de Vogelwijk Den Haag

De Vogelwijk is een kinderrijke, ruim opgezette woonwijk met luxe, grote woningen uit de jaren ‘20 en ‘30. Het hart van de wijk bestaat uit korte rijtjes woningen onder één kap en veel twee-onder-een-kapwoningen met grote tuinen. Aan de randen vind je enkele appartementen uit de wederopbouwtijd. De straten zijn rustig en groen en geven de wijk een luxe en dorps karakter. De wijk grenst aan een groot beschermd duingebied, Westduinpark, en aan sportpark Bosjes van Pex.

In de Vogelwijk vind je enkele winkels op het Mezenplein. De bewoners doen hun boodschappen veelal in de omgeving, zoals op de Goudsbloemlaan en de Fahrenheitstraat. De Frederik Hendriklaan – beter bekend als ‘De Fred’- ligt op 5 á 10 minuten fietsen. Dit is een van de meest sfeervolle winkelstraten van Nederland. Voor een hapje en drankje kun je goed terecht bij één van de strandtenten, of op de boulevard van Kijkduin.

SMASH Makelaars is de makelaardij voor de Vogelwijk van Den Haag

Voor verkoop van uw woning in de vruchtenbuurt van Den Haag, voor het kopen van een woning of het taxeren van een woning in de vruchtenbuurt van Den Haag, u kunt hiervoor contact opnemen met SMASH Makelaars. U heeft van doen met een betrouwbare makelaardij van Den Haag, met kennis van de woningmarkt in de wijde omtrek van de regio Den Haag. Waar in Den Haag of omgeving u uw woning ook wilt kopen of verkopen, SMASH Makelaars stelt u centraal en staat u met raad en daad bij tijdens het gehele aankoop- of verkoopproces. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!