Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Makelaar Scheveningen

Verkoop uw woning via een professioneel makelaarskantoor voor Scheveningen

Er kunnen allerlei redenen zijn om uw woning in Scheveningen te verkopen. De woning is te groot geworden omdat de kinderen de deur uit zijn of u bent juist een jong gezin en u wilt groter wonen? Het verkopen van een woning lijkt gemakkelijker dan het is. U heeft een goede verkoopstrategie nodig en uw woning moet voldoende onder de aandacht komen van woningzoekers. Er gaat werkelijk veel tijd zitten in het verkopen van een woning. Schakel daarom een professioneel makelaarskantoor in dat Scheveningen kent en kennis heeft van de Scheveningse woningmarkt. In Scheveningen liggen de volgende buurten: Westbroekpark en Duttendel, Belgisch park, Van Stolkpark, Duindorp, Kijkduin, Zorgvliet, Geuzen- en Statenkwartier, Scheveningen Bad, Dorp en Haven. Uw woning wordt dan uitgebreid gepromoot en u hoeft zich zelf niet aan spannende onderhandelingen te wagen. Met een deskundig makelaarskantoor uit Scheveningen wordt uw woning snel verkocht. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Schakel voor het aankopen van een woning Makelaar voor Scheveningen

Het aankopen van een woning is niet iets wat u dagelijks doet. Toch heeft u een prachtige woning in Scheveningen gezien die u wilt bezichtigen en misschien zelfs wilt aankopen? Het kan nooit kwaad om een aankoopmakelaar mee te nemen. In uw enthousiasme ziet u waarschijnlijk belangrijke punten over het hoofd, wat ook nog eens gestimuleerd wordt door de verkopende makelaar. Een aankoopmakelaar kijkt juist met een kritisch oog naar uw toekomstige woning en kan ook de nodige omgevingsonderzoeken doen. Neem dus altijd een makelaar uit Scheveningen mee naar de bezichtiging. Wanneer u besluit om een bod te doen, dan zal de aankoopmakelaar u verder begeleiden tijdens het gehele aankooptraject en de onderhandelingen met de verkopende partij voeren.

SMASH Makelaars is uw makelaardij voor Scheveningen

Of u nu uw woning wilt verkopen, of u nu advies wilt bij aankoop van een woning of als u uw woning getaxeerd wilt hebben, SMASH Makelaars is graag uw partner. Wij hebben ruime ervaring in aankoop- en verkoop van woningen en panden in Den Haag en omgeving en ook in Scheveningen. Van ons mag u professionele service verwachten en wij doen niet aan kantoortijden. Bij ons kunt u 7 dagen per week aankloppen. Wij begeleiden u en voeren voor u de onderhandelingen tijdens zowel het aankoop- of verkooptraject.

JA, IK WIL GRAAG EEN AFSPRAAK MAKEN

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!