Makelaar Belgisch park Den Haag

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Belgisch park Den Haag

Wilt u uw woning in het Belgisch park-Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken, dus het is verstandig om een goede verkoopmakelaar Belgisch park-Den Haag in te schakelen. Schakelt u Smash Makelaars in voor verkoop van uw woning, dan wordt uw woning gratis getaxeerd. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op diverse manieren in de markt gezet wordt. Met professionele foto’s wordt uw woning op de website van Smash Makelaars gepromoot, alsmede op Funda. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal de makelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen.

Koop uw woning met een aankoopmakelaar voor Belgisch park Den Haag

De wijk Belgisch park

Belgisch Park is een wijk met meerdere gezichten. Direct aan de kust is het altijd druk en levendig bij De Pier met uitzicht op kilometers lang strand en de zee en talloze eetgelegenheden langs de boulevard. In dit deel van de wijk staan vooral moderne flats. Voorbij de Gevers Deynootweg ligt een veel rustigere, dichtbebouwde woonwijk met intieme straten en verschillende soorten woningen. Nog verder landinwaarts, vanaf de gezellige winkelstraat Stevinstraat, staan statige herenhuizen en enkele vrijstaande woningen in een fraaie parkachtige omgeving.

Bij de kruising Gentsestraat en Stevinstraat vind je een divers aanbod aan winkels én de wekelijkse markt. Hier kun je prima terecht voor je dagelijkse boodschappen, mode, sieraden en woonaccessoires, maar ook voor een hapje of drankje. Of je gaat naar de Palacepromenade; een winkelgebied met een unieke ligging aan zee met een ruim aanbod van mode en luxe-artikelen.

Trek je er graag op uit in de natuur? Aan het eind van de boulevard loop je zo natuurgebied Oostduinen in. En ook het Westbroekpark en de Scheveningse Bosjes liggen om de hoek. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten, bootje varen of in de zomer genieten van een culinair festival zoals de Parade of TREK

Het openbaarvervoer met tram en bus is zeer goed bereikbaar met goede verbinding naar het Centraal Station. Verder heeft u goede verbinding naar diverse uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

De makelaar voor Belgisch park

Wilt u uw huis in het Belgisch park verkopen of heeft u juist een huis te koop zien staan in Belgisch park? Laat SMASH Makelaars u dan helpen. Staat er in de wijk Belgisch park een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning is een spannende aangelegenheid, vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. De aankoopmakelaar van Smash makelaars zijn een makelaarskantoor in Den Haag en omgeving en kennen de wijk goed. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht, desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De makelaar zoekt alle informatie over de woning op, begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van SMASH Makelaars naast u.

SMASH Makelaars is uw makelaardij voor Belgisch park-Den Haag

Voor het verkopen of aankopen van een woning is SMASH Makelaars uw makelaardij in Belgisch park-Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Belgisch park, SMASH Makelaars is specialist in de huizenmarkt van de regio Den Haag. Neemt u dus ook contact met SMASH Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!