Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Makelaar Schilderswijk Den Haag

SMASH Makelaars de makelaar voor de Schilderswijk van Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een huis of appartement in Den Haag, dan heeft u verschillende mogelijkheden om op zoek te gaan naar een woning. Huurt u SMASH Makelaars in als uw makelaar voor Den Haag, dan heeft u de garantie dat de makelaar de Haagse buurten kent en u alles hierover kan vertellen. Als u een woning heeft gevonden die aan uw wensen voldoet, dan kan de makelaar u verder begeleiden tijdens het aankoopproces, zoals de voorbereiding, bezichtiging en het voeren van de uiteindelijke onderhandelingen. Met SMASH Makelaars krijgt u een goede begeleiding en vindt u snel een nieuwe woning in Den Haag. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Woning verkopen in Schilderswijk van Den Haag

Voor de verkoop van uw woning in Den haag kunt u deskundig advies gebruiken? Neem dan contact op met verkoopmakelaar van SMASH Makelaars. Wij kennen de markt als geen ander en zijn de specialist in deze regio. Wij hebben verschillende kantoren en zijn dan ook de grootste makelaar in dit gebied. De huizenmarkt is momenteel zeer dynamisch, dus een goede kennis hiervan is erg belangrijk. Wilt u zeker weten dat u een goede prijs voor uw woning krijgt, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Of kom vrijblijvend bij ons langs. Het is ook mogelijk dat wij direct een gesprek inplannen om bij u langs te komen. We staan voor u klaar. Persoonlijke aanpak belangrijk bij verkopen woning Den haag.

Uw woning verkopen in Den haag is niet iets dat u dagelijks doet. Er zijn mensen die heel nuchter hun woning verkopen, maar dat is meer uitzondering dan regel. Voor heel wat huisbezitters is het een heel ding om hun woning te koop te zetten. Denk hierbij aan de emoties, maar zeker ook aan alle praktische aspecten. Er komt heel wat kijken bij het verkopen van een pand. Een goede verkoopmakelaar kan u veel werk uit handen nemen. Wij zijn een groot kantoor, maar toch kiezen we bewust voor een persoonlijke aanpak. U zult zich bij ons nooit een nummer voelen. Wij luisteren naar uw wensen. Daarnaast kiezen we voor een transparante en eerlijke werkwijze. Wilt u meer weten over onze tarieven? Neem vrijblijvend contact met ons op. Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw woning Den haag.

Koop uw woning met de makelaar die de Schilderswijk van Den Haag kent

Wilt u een woning kopen in Den haag? Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de makelaar in Den haag die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleid ik dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerk ik ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief aan te verkopen. Het is verstandig om voor de aankoop van uw woning contact op te nemen met een deskundig makelaarskantoor in Delft. SMASH Makelaars heeft veel kennis van de markt rondom Den haag. Bij ons krijgt u goede en betrouwbare adviezen.

Over de Schilderswijk Den Haag

De Schilderswijk is een dichtbebouwde, levendige en kinderrijke stadswijk met veel voorzieningen zoals winkels, theehuizen en buurthuizen. Het aanbod in de winkels en horeca is zeer divers en weerspiegelt de multiculturele achtergrond van de bewoners. In de jaren ‘80 en ‘90 zijn veel woningen gesloopt waarvoor nieuwbouw in de plaats is gekomen. Meer dan de helft van de woningen bestaat uit deze nieuwbouw. Je vindt er zowel appartementen als eengezinswoningen. Het leven in de Schilderswijk speelt zich veel op straat af en er is veel speelgelegenheid voor kinderen op de verschillende pleinen. De wijk ligt dichtbij de binnenstad en de Haagse markt.

In de Hobbemastraat en op het Hobbemaplein vind je een breed aanbod aan winkels. Vanaf het Hobbemaplein loop je zo naar de Haagse Markt in de aangrenzende wijk Transvaalkwartier. De Haagse Markt is de grootste onoverdekte warenmarkt in Nederland en behoort zelfs tot een van de grootste markten van Europa. De Haagse Markt is een ontmoetingsplek van vele culturen.Aan het Koningsplein en de Hoefkade vind je vooral veel kleine winkeltjes voor je dagelijkse boodschappen. Vanuit de Schilderswijk loop je ook zo naar de winkelstraat Paul Krugerlaan in de aangrenzende wijk Transvaalkwartier of naar de binnenstad.

De wijk heeft enkele groene pleinen waaronder het Jacob van Campenplein en Teniersplantsoen. Bij dit laatste plein vind je ook een kinderboerderij.

SMASH Makelaars is de makelaardij voor de Schilderswijk van Den Haag

Voor verkoop van uw Haagse woning, voor het kopen van een woning of het taxeren van een woning in Den haag, u kunt hiervoor contact opnemen met Smash Makelaars. U heeft van doen met een betrouwbare makelaardij Den haag, met kennis van de woningmarkt in de wijde omtrek van de Haagse regio. Waar in Den Haag of omgeving u uw woning ook wilt kopen of verkopen, SMASH Makelaars stelt u centraal en staat u met raad en daad bij tijdens het gehele aankoop- of verkoopproces. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de Haagse regio dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!