Makelaar Benoordenhout – Den Haag

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Benoordenhout Den Haag

Wilt u uw woning in het Benoordenhout Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken, dus het is verstandig om een goede verkoopmakelaar te kiezen die het Benoordenhout Den Haag goed kent. Schakelt u SMASH Makelaars in voor verkoop van uw woning in het Benoordenhout, dan komen wij graag bij u langs om uw woning eerst gratis en vrijblijvend een waarde af te geven. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op diverse manieren in de markt gezet wordt. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Met professionele foto’s wordt uw woning op de website van Smash Makelaars gepromoot, alsmede op Funda. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal de makelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Benoordenhout Den Haag.

Verkoopmakelaar in de regio Benoordenhout Den Haag

SMASH Makelaars is het verkoopmakelaarskantoor voor het verkopen van uw woning in Benoordenhout Den Haag. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in de regio Benoordenhout Den Haag die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij de verkoop van uw in Den Haag van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

Verwacht u van ons niet: – Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten! Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen uit de verkoop van uw woning in Den Haag e.o. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Benoordenhout Den Haag.

Koop uw woning met hulp van het makelaarskantoor voor Benoordenhout Den Haag

Wonen in Benoordenhout Den Haag? Het groene Benoordenhout is een gewaardeerde en typisch Haagse woonwijk die grotendeels is gebouwd tijdens de jaren ’30 van de vorige eeuw. De huizen zijn ruim en comfortabel gebouwd. Naast enkele grote villa’s bestaat de wijk uit herenhuizen, eengezinswoningen en appartementen.
Het karakteristieke gevelbeeld en de heldere stedenbouwkundige structuur geven de wijk een monumentale en residentiële uitstraling. Architecten zoals H.P. Berlage en Gerrit Rietveld hebben duidelijk hun stempel op deze wijk gedrukt. De wijk valt onder beschermd stadsgezicht.

Benoordenhout Den Haag

Benoordenhout is een rustige wijk met een luxe en groen karakter. Je vindt er veel grote eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het grootste deel van de wijk is ontwikkeld in de periode 1915 tot en met 1959. De Nassaubuurt is de oudste buurt (bouw rond 1890) en Duinzigt is de nieuwst buurt (bouw rond 1970). Door de wijk lopen groene lanen en straten en bredere singels met groenstroken. Landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos en Clingendael liggen op een steenworp afstand. Maar je bent ook zo in de binnenstad.

Op diverse locaties in de wijk (Van Hoytemastraat, Willem Royaardsplein, Weissenbruchstraat) vind je een breed assortiment aan ambachtelijke speciaalzaken en kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je er enkele exclusieve mode- en woonwinkels en een groot aanbod aan leuke restaurants en barretjes.

Benoordenhout is een groene woonwijk met veel recreatiegebied op loopafstand waaronder landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos, Clingendael en Oosterbeek.

Staat er in de wijk Benoordenhout een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning is een spannende aangelegenheid, vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. De aankoopmakelaar van Smash Makelaar zijn een makelaarskantoor in Den Haag en omgeving en kennen de wijk goed. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht, desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De makelaar zoekt alle informatie over de woning op, begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van SMASH Makelaars naast u.

SMASH Makelaars is uw makelaardij voor Benoordenhout – Den Haag

Voor het verkopen of aankopen van een woning is SMASH Makelaars uw makelaardij in Benoordenhout – Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Mariahoeve, SMASH Makelaars is specialist in de huizenmarkt van de regio Den Haag. Neemt u dus ook contact met SMASH Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!