Aankoopmakelaar in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

Bent u opzoek naar een goede en betrouwbare aankoopmakelaar voor het kopen van uw woning in Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.. Neem dan direct contact op met SMASH Makelaars de aankoopmakelaar voor uw woning in de regio.

Wat doet uw aankoopmakelaar van Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

Wanneer heeft u een aankoopmakelaar nodig? U staat op het punt één van de grootste beslissingen uit uw leven te nemen. Het kopen van een nieuwe woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. ! Een huis kopen of appartement kopen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. doet u namelijk niet elke dag. Wij horen het u denken een huis zoeken kan iedereen. Waarom zou u dan een eigen aankoopmakelaar nodig hebben voor een woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. ? Het aanbod is immers online goed te vinden. De verkopend makelaar kan best heel vriendelijk zijn en met u meedenken. Echter de verkopende makelaar behartigt uitsluitend de belangen van de verkopers van de woning. Daarom moet u deze belangrijke beslissingen met betrekking tot het kopen van een woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. samen met iemand nemen die daar verstand van heeft. SMASH Makelaars gaat juist met u mee als uw aankoopmakelaar om uw belangen te behartigen. Naast veel andere zaken zoeken wij ook uit wat de woning waard is en onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door deze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Smash makelaars Aankoopmakelaar Leidschendam-Voorburg-Den Haag

Uw aankoopmakelaar voor Voorburg-Leidschendam, Den Haag e.o.

Een aankoopmakelaar weet hoe hij/zij aan alle noodzakelijke informatie moet komen over de woningen in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. . Het heet niet voor niets uw aankoopmakelaar. Als u dat ‘juiste gevoel’ krijgt tijdens het bekijken van uw eventuele ‘droomwoning’ in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o.. Dan is het heel menselijk om verschillende elementen mooier te zien dan ze in werkelijkheid zijn. De verkoper (verkoopmakelaar) presenteert het huis of appartement zo goed mogelijk en heeft daarbij een goed verhaal. SMASH aankoopmakelaars prikt hier makkelijker doorheen en zorgt dat u een realistisch beeld krijgt van de betreffende woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o.. De aankoopmakelaar is er om UW belangen te vertegenwoordigen.

Wat doet SMASH makelaars in Leidschendam-Voorburg, Den Haag e.o. als uw aankoopmakelaar

 • Wij proberen in tegenstelling tot de meeste andere kantoren iedere bezichtiging met u mee te gaan, dus ook de eerste bezichtiging
 • Wij werken op basis van op basis van No Cure, No Pay.
 • Plegen onderzoek naar bodemgesteldheid (vervuiling), erfdienstbaarheden, e.d. van de woning die u wilt kopen.
 • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • Geven u inzicht in de waarde van de woning.
 • Kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving.
 • Bepalen samen met u de strategie om de woning wel of juist niet aan te kopen.
 • Voeren deskundig de onderhandelingen om de aankoopprijs zo laag mogelijk voor u te krijgen.
 • Creëren tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken.
 • De gesprekspartner die alleen uw belangen behartigd.
 • Beschikken over een netwerk dat ingeschakeld kan worden, bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
 • Letten op de ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Controleren de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Inspecteren gezamenlijk met u de woning voor de overdracht bij de notaris, waar wij uiteraard aansluitend samen met u naar toe ga.
 • Zijn er ook voor uw vragen nadat de oplevering heeft plaatsgevonden (after sales).

Kortom, SMASH Makelaars kan als uw aankoop makelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kan ons natuurlijk ook inschakelen om dat droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht.

Informatie zoekopdracht

Aankoop nieuwe woning

Vanaf de eerste fase van het voortraject tot en met de afhandeling, begeleiden wij u op een deskundige en betrokken wijze bij de aankoop van uw nieuwe woning. Dan bent u opzoek naar een makelaar die de Haagse regio goed kent Voorburg, Leidschendam, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de verkoop of aankoop van uw woning. Met ons ervaren team van zelfstandige makelaars helpen wij onze klanten graag verder bij de aankoop of verkoop van hun woning. Wij werken met zeer aantrekkelijke tarieven en een waardebepaling van uw woning is altijd GRATIS!

Woonwensen m.b.t. tot uw nieuwe woning

Wij beginnen met een geheel vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor om uw woonwensen te inventariseren. Naar aanleiding daarvan maken wij als makelaars voor u een (voor)selectie van woningen, waarbij wij zowel ons eigen bestand als dat van alle VBO en NVM-collega’s raadpleeg.

Bezichtigingen

Zodra u een appartement of huis gezien dat u aanspreekt? Dan maken wij voor u een afspraak voor een bezichtiging. Uiteraard zijn wij als makelaar daarbij aanwezig om uw belangen te behartigen. Wij zijn in staat om met een deskundige blik de desbetreffende woning te beoordelen, evenals de eventuele plus- en minpunten van de woonomgeving.

Belangstelling

Heeft u na de bezichtiging serieuze belangstelling voor de bezichtigde woning? Dan zetten wij – in overleg met u – de volgende stappen. Wij doen een nauwkeurige waardebepaling. Wij adviseren u of het verstandig is om een bouwtechnisch onderzoek te laten uitvoeren. Wij onderzoeken het bestemmingsplan en de milieuaspecten. We kijken of er een Vereniging van Eigenaren (VvE) is en hoe deze ‘functioneert’. Via het kadaster verzamelen we alle noodzakelijke informatie en natuurlijk kijken wij naar alle andere mogelijke zaken die te maken hebben met uw toekomstige woning.

Onderhandelen

Vervolgens bepalen wij, in nauw overleg met u, de onderhandelingstactiek met de verkopende partij. Dit begint met het vaststellen van het maximale bedrag dat u aan de woning wilt besteden. Op basis van dit bedrag en de vraagprijs doen wij een openingsbod. Vervolgens volgt er een spannende fase van onderhandelingen tussen de makelaar en de verkopende partij; alles in samenspraak met u. Vanzelfsprekend heeft u daarbij steeds de beslissende stem.

Overeenkomst

Worden wij het met de verkoper eens over de verkoopprijs, dan volgt een schriftelijke bevestiging waarin de verkoopprijs, voorwaarden, roerende zaken, waarborgsom en ontbindende voorwaarden worden vastgesteld. Al deze zaken controleren wij grondig voordat ze in de door de verkopende partij opgestelde koopovereenkomst terechtkomen.

Afhandeling

Tijdens de afhandelingsfase bewaken wij de termijn voor ontbindende voorwaarden voor u en controleren wij de concept leveringsakte en de concept nota van de notaris. Vlak voordat u naar de notaris gaat voor de sleuteloverdracht, inspecteren wij samen met u de nieuwe woning nog een laatste keer. Als alles in orde is kunt u met een gerust hart uw handtekening onder de leveringsakte zetten.
Ten slotte worden alle betrokken instanties door ons ingelicht.

Nazorg

De service van SMASH Makelaars stopt niet na het in ontvangst nemen van de sleutel. Wij blijven ook daarna bereikbaar voor al uw vragen en denken graag met u mee. Wilt u weten wat onze opdrachtgevers van ons vinden, lees eventueel de makelaarsbeoordelingen op Funda, Google en Facebook. Vraag vervolgens zelf naar de mogelijkheden om een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek in te plannen.