Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Bohemen bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Makelaar Bohemen Den Haag

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Bohemen Den Haag

Wilt u uw woning in Bohemen Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken. Het is verstandig om een goede verkoopmakelaar Bohemen Den Haag in te schakelen. Schakelt u Smash Makelaars in voor verkoop van uw woning, dan wordt uw woning gratis getaxeerd. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op diverse manieren in de markt gezet wordt. Met professionele foto’s en video wordt uw woning op de website van Smash Makelaars gepromoot, alsmede op Funda. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal de makelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning in Bohemen Den Haag .

Wonen in de wijk Bohemen Den Haag

Wonen in Bohemen Den Haag. Bohemen is een fijne wijk in Den Haag. De wijk is verbonden met de wijken Vruchtenbuurt, Waldeck, Kijkduin en Ockenburgh, Vogelwijk en Bomen- en Bloemenbuurt. Bohemen en Meer en Bos is een Haagse wijk in het stadsdeel Loosduinen. De wijk wordt begrensd door de Machiel Vrijenhoeklaan en de Sportlaan in het noordwesten, de Daal- en Bergselaan en de Pioenweg in het noordoosten, de Laan van Meerdervoort in het zuidoosten en Kijkduinsestraat in het zuidwesten. De naam Bohemen verwijst naar het asiel van de Boheemse koning Frederik V van de Palts, die na de verloren Slag op de Witte Berg in 1620 vluchtte naar de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De naam Meer en Bos verwijst naar het voormalige landgoed Meer en Bos. Bohemen en Meer en Bos zijn gerealiseerd op basis van het stedenbouwkundige Plan West uit 1927 en zijn gebouwd in het duingebied aan de zuidwestkant van Den Haag. Voor de aanleg van de Atlantikwall is een deel van de wijk gesloopt. Na de Tweede Wereldoorlog is hier nieuwbouw voor in de plaats gekomen. In de wijk zijn veel verschillende bouwstijlen gebruikt. Er zijn mooie voorbeelden van art-deco-architectuur te zien, maar ook door de nieuwe zakelijkheid en de internationale stijl beïnvloede ontwerpen van huizenblokken. Veel architectuur heeft de invloed van de Delftse School ondervonden. Het is een groene wijk, waarin zich een groot park bevindt, het Landgoed Meer en Bos, maar ook de door sport gedomineerde Bosjes van Pex en het daartegenover gelegen natuurmonument Wapendal.

Laat SMASH Makelaars u dan helpen.

Staat er in de wijk Bohemen en Meer en Bos een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning is een spannende aangelegenheid, vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. De aankoopmakelaar van Smash Makelaar zijn een makelaarskantoor in Den Haag en omgeving en kennen de wijk goed. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht, desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De makelaar zoekt alle informatie over de woning op, begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van Smash Makelaars naast u.

Wat doet SMASH makelaars als uw aankoopmakelaar

 • Wij proberen in tegenstelling tot andere kantoren iedere bezichtiging met u mee te gaan, dus ook de eerste bezichtiging
 • Wij werken op basis van op basis van No Cure, No Pay.
 • Plegen onderzoek naar bodemgesteldheid (vervuiling), erfdienstbaarheden, e.d. van de woning die u wilt kopen.
 • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • Geven u inzicht in de waarde van de woning.
 • Kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving.
 • Bepalen samen met u de strategie om de woning wel of juist niet aan te kopen.
 • Voeren deskundig de onderhandelingen om de aankoopprijs zo laag mogelijk voor u te krijgen.
 • Creëren tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken.
 • De gesprekspartner die alleen uw belangen behartigd.
 • Beschikken over een netwerk dat ingeschakeld kan worden, bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
 • Letten op de ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Controleren de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Inspecteren gezamenlijk met u de woning voor de overdracht bij de notaris, waar wij uiteraard aansluitend samen met u naar toe ga.
 • Zijn er ook voor uw vragen nadat de oplevering heeft plaatsgevonden (after sales).

Kortom, SMASH Makelaars kan als uw aankoop makelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kan ons natuurlijk ook inschakelen om dat droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht.

Smash Makelaars is uw makelaardij voor Bohemen en Meer en Bos Den Haag

Voor het verkopen of aankopen van een woning is Smash Makelaars uw makelaardij in Bohemen en Meer en Bos Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Bohemen en Meer en Bos, Smash Makelaars is lokale specialist in de huizenmarkt van de Haagse regio. Neemt u dus ook contact met Smash Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Kies daarom voor de beste makelaar in Mariahoeve voor het verkopen of kopen van uw woning.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!