Verkoop

Aankoop

Waardebepaling

Expats

Makelaar Bezuidenhout

SMASH Makelaars de makelaar voor het Bezuidenhout

De Haagse wijk Bezuidenhout is een geliefde wijk om te wonen en voor Den Haag ook een belangrijke wijk. Bij Bezuidenhout rijdt u over de A12 de stad binnen en ook het Centraal Station is in de wijk gevestigd. Als u in Den Haag wilt wonen, dan is Bezuidenhout een prima keuze. Maar u kunt wel enthousiast zijn over een bepaalde woning in het Bezuidenhout, u moet ook op andere zaken letten, zoals achterstallig onderhoud en de technische staat van de woning. Juist dan is het verstandig om een a aankoopmakelaar uit Bezuidenhout mee te nemen naar uw eerste bezichtiging. De aankoopmakelaar kan u in detail vertellen wat de staat van de woning is. Een goede makelaar uit Bezuidenhout zal u veel werk uit handen nemen en u begeleiden tijdens de eerste bezichtiging tot aan de sleuteloverdracht.

Verkopen van uw woning in het Bezuidenhout

Heeft u het plan om uw woning in Bezuidenhout te verkopen? Daar komt veel bij kijken, waarbij een deskundig makelaarskantoor dat het Bezuidenhout kent u kan helpen. Belangrijk is het daarbij, om een goede vraagprijs te bepalen die acceptabel is voor u en waardoor uw woning nog steeds aantrekkelijk blijft. Een makelaarskantoor uit Bezuidenhout weet wat de prijzen in de buurt zijn en kan u hierbij goed adviseren. Daarnaast moet uw woning zoveel mogelijk gepromoot worden. Dit kan op de website van de makelaar, maar ook via social media, raambiljetten en een verkoopbord. De verkoopmakelaar zal erbij zijn als u bezichtigingen heeft en de onderhandelingen namens u voeren als er een bod op uw woning wordt gedaan. Zo weet u dat u tijdens het gehele traject goede en professionele begeleiding krijgt. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in het Bezuidenhout.

Als Makelaardij voor het Bezuidenhout, helpt SMASH Makelaars u graag

Wanneer u voor verkoop van uw woning of aankoop van een nieuwe woning in zee gaat met SMASH Makelaars, dan krijgt heeft u een makelaar met expertise tot uw beschikking. Wij begeleiden u graag als aankoopmakelaar, maar zijn ook experts in het verkopen van uw woning. Voor het onder de aandacht brengen van uw woning, maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze website, social media en via flyers. Tevens bieden wij u een gratis waardebepaling van uw woning aan. Neemt u voor aankoop of verkoop van uw woning gerust eens contact met ons op.

Over het Bezuidenhout

Bezuidenhout is een dichtbevolkte, maar toch rustige jaren ’30 wijk met veel typische Haagse portiekwoningen en flats. In de wijk ligt Het Beatrixkwartier, de 2e kantorenlocatie van Nederland met grote multinationals. Vanuit de wijk steek je via het Centraal station direct door naar de binnenstad. Wil je liever even ontsnappen aan de hectiek van de stad? Dan loop je zo het prachtige Haagse Bos in. Hier vind je ook Huis Ten Bosch, de toekomstige residentie van de Koninklijke familie. Bezuidenhout is dus een wijk met koninklijke allure!

Je dagelijkse boodschappen in Bezuidenhout doe je in de Theresiastraat. Je vindt er diverse winkels en plekken voor een hapje en een drankje. Of je gaat naar winkelcentrum New Babylon vlakbij het Centraal Station. In de wijk zijn ook Hogeschool InHolland en de Campus Den Haag van de Universiteit Leiden gevestigd en mede daarom vind je er ook leuke horecagelegenheden voor een jonger publiek.

De wijk Bezuidenhout is dichtbebouwd. Je vind er een mix aan typische Haagse portiekwoningen en flats, maar centraal in de wijk ook eengezinswoningen. De wijk zelf heeft niet zoveel groenvoorzieningen. Om je midden in de natuur te begeven, hoef je echter niet ver te reizen. Bezuidenhout grenst namelijk aan het Haagse Bos. Daar kun je heerlijk wandelen, luieren of sporten. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin? Aan het Vlaskamp in de aangrenzende wijk Mariahoeve vind je buurttuin Overbosch. Daar kun je eigen volkstuintje huren.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio Den Haag dan bent u bij SMASH Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!