Ontdek de mogelijkheden van deze rustige wijk De Zijde in Leidschendam. 

De wijk De Zijde is een gewilde groene woonwijk in Leidschendam met brede straten en veel groen. Deze wijk in Leidschendam is zeer gewild bij mensen die van rust houden maar wel alle voorzieningen in de buurt willen hebben. Juist voor gezinnen met jonge en opgroeiende kinderen is De Zijde een ideale wijk. De wijk De Zijde in Leidschendam is gebouwd in de jaren ’70. De woningen zijn voorzien van betonnen vloeren en zijn ruim bemeten waardoor je voldoende leefruimte hebt. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de wijk. U vindt er verschillende typen woningen. Zowel ruime eengezinswoningen met en zonder garage, vrijstaande woningen, drive-in woningen als ook 3-appartementencomplexen.

De buurt De Zijde in Leidschendam

Door de goede fietsverbinding vanuit Leidschendam met de De Horsten in Wassenaar en de The Mall of the Netherlands biedt woonwijk De Zijde in Leidschendam veel mogelijkheden voor ontspanning in de natuur en het shoppen bij het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland in Leidschendam. Met het openbaar vervoer bent u in enkele minuten in het centrum van Den Haag. Aan de rand van de wijk bevindt zich MCH Anthoniushove.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning verkopen Leidschendam, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.