Karakteristiek wonen in Leidschendam

De Verzetsheldenwijk is niet voor niets een van de meest gewilde wijken in Leidschendam met prachtige woningen rondom de markante vijver. Met zij karakteristieke jaren ’20 en ’30 woningen, veel groen en brede lanen. Als je door de Verzetsheldenwijk loopt, valt direct de rust en ruimte op. Deze wijk in Leidschendam bestaat uit charmante jaren ’20 en ’30 bouw met eigen architectuur voor zowel woningen als appartementen. Je ziet er ook fraaie, karakteristieke jaren ’30 woningen met stijlvolle erkers en overhellende daklijsten. Een klein deel bestaat uit eengezinswoningen in jaren ‘80 en ‘90 bouw.

De Verzetsheldenwijk

De Verzetsheldenwijk ligt in Leidschendam tegen de wijk Damsigt en de wijk Het Raadhuis en op de grens met Voorburg aan. Het hart van de wijk Verzetshelden ligt op zo’n 5 minuten lopen van het centrum van Leidschendam en The Mall of the Netherlands met een enorm aanbod van winkels. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning verkopen Leidschendam, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.