Ruim wonen, met alle voorzieningen in de buurt

De populaire wijk Damsigt in Leidschendam en Voorburg staat bekend om z’n fraaie grote woningen. Damsigt is een typische jaren ’40 woonwijk met vooral ruime woningen. De bouwstijl is herkenbaar met overhellende daken, glas in lood details en erkers. Door het vele groen in de wijk, de goede ligging en de voorzieningen zoals The Mall of the Netherlands maakt Damsigt een zeer populaire wijk. 

In de wijk Damsigt ( Leidschendam-Voorburg) is veel te doen

De wijk Damsigt grenst aan een groot park “Het Sytwendepark” aan de kant van Voorburg, Het Raadhuiskwartier en de Verzetsheldenwijk aan de kant van Leidschendam. Verder zijn er verschillende clubs, zoals Hockeyclub CartoucheTennispark OverdamJeugdmanege Hestar en Scouting Damherten. Voor het uitgebreide shoppen kunt u terecht bij The Mall of the Netherlands. Of u gaat naar het oude centrum van Leidschendam voor een gezellige terrasjes bij de sluisjes. Met het openbaarvervoer, zoals de sneltramhalte ‘Leidschendam-Voorburg’  bent u snel in andere plaatsen zoals Leiden, Delft of Den Haag.

Deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Leidschendam

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in de wijk Damsigt in Leidschendam- Voorburg bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij verkopen woning Leidschendam

Als het gaat om uw woning verkopen Leidschendam-Voorburg, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop woning Leidschendam

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.