Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen. Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces willen wij u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden in Voorburg dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper. Ik ga juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen ik stevig voor u. Ik realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij ik ons stappenplan aan u uitleggen of kijk voor meer informatie op mijn website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw huidige woning? Klik op de volgende link om u aan te melden: Waardebepaling woning 

SMASH MAKELAARS DE AANKOOPMAKELAAR IN VOORBURG

Een huis kopen in Voorburg.

Een woning kopen doet u maar een paar keer in uw leven. Een woning kopen in Voorburg is ook een grote investering. Het is dus belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en u goed te laten adviseren.

De makelaars die Voorburg kennen

Onze lokale makelaars kennen Voorburg als geen ander, zowel Oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in Voorburg ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. Daarnaast werken wij op basis van No Cure, No Pay. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Schakel SMASH Makelaars de Aankoopmakelaar in.

Bij een hypotheek denkt u vaak aan een hypotheekadviseur voor goed advies. Maar denk dan ook bij een woning kopen in Voorburg eens aan een aankoopmakelaar. Deze makelaar staat aan uw kant als koper van een huis. De verkoopmakelaar die de woning verkoopt komt op voor uw belangen van de verkopers van de woning. De aankoopmakelaar staat dus recht tegenover de verkoopmakelaar, de aankoopmakelaar komt dus op voor uw belangen.

  • Veel kopers denken juist dat ze bij een huis kopen geen eigen makelaar nodig hebben maar:
  • Hoe weet u of u niet teveel betaalt voor het huis van uw dromen?
  • Hoe weet u of er geen gebreken aanwezig zijn?
  • Weet u hoe u moet uitzoeken of er wel of geen ondergrondse tanks aanwezig zijn?
  • Weet u hoe u de stukken van een V.v.E. moet lezen en moet beoordelen?
  • Aan wie kunt u al uw vragen stellen omtrent een huis kopen?
  • Weet u wat u moet doen als bij de inspectie van de woning blijkt dat er iets niet in orde is of als de afspraken op de lijst van zaken niet zijn nagekomen?

Ga dus met een aankoopmakelaar van SMASH Makelaars praten over uw wensen en verwachtingen omtrent kopen van een nieuw huis in Voorburg en kom erachter dat een huis kopen juist ook leuk is en zeker niet stressvol hoeft te zijn. Uw nieuwe woning vinden is onze zorg!