Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Voorburg West bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af om het een en ander met u door te nemen zoals het maken van de plattegronden en foto’s.

Voorburg West en Park Leeuwenbergh in de gemeente Leidschendam vormen samen één wijk. De buurten liggen aan beide zijden van De Vliet. Ten oosten ligt Park Leeuwenbergh en staat bekend om z’n prachtige villa’s op riante kavels. In het westelijke deel vindt u herenhuizen en eengezinswoningen van Voorburg West, veelal gebouwd omstreeks 1920 en 1930.
De wijk grenst aan bedrijventerrein Binckhorst deze wordt de komende jaren getransformeerd tot woongebied en nieuwe bedrijvigheid. De verwachting is dat deze omgeving door deze nieuwbouw populair zal worden. De locatie is sowieso populair,  omdat steeds meer mensen dicht bij Den Haag willen wonen en het oude centrum van Voorburg gezellig vinden. In de wijk zelf zijn vrijwel geen winkels. Toch bent u redelijk dicht bij Winkelcentrum Julianabaan en Winkelcentrum Rijswijk en het oude centrum van Voorburg. Voor sport ligt Sportcentrum Leeuwenbergh, Sportclub Westvliet en Golfbaan Leeuwenbergh om de hoek. Ook kunt u heerlijk wandelen door de tuin van buitenplaats Hofwijck aan De Vliet. Het huis en de tuin zijn door Huygens en Jacob van Campen ontworpen en geeft een inkijkje in het leven in 17e eeuw. Ook de bereikbaarheid van de wijk is uitstekend. NS Station Voorburg ligt aan de rand en de wijk ligt nabij de op- en afrit van de A12. Daarmee bent u snel in andere delen van het land, vooral in de dynamiek van steden als Leiden en Den Haag.

Uw makelaar in Voorburg West

Wij van SMASH Makelaars zijn een actief makelaarskantoor in de regio Voorburg. Ook in Voorburg werken wij als makelaar samen met verschillende ervaren lokale specialisten. Voor de verkoop van uw woning of appartement in Voorburg bent u bij SMASH Makelaars daarom aan het goede adres. Onze makelaar kent Voorburg als geen ander, zowel oud Voorburg, Voorburg (West, Midden en Noord), Voorburg Bovenveen, Damsigt en omgeving even als de wijk Essesteijn. Dit is heel belangrijk aangezien de huizenmarkt in Voorburg ontzettend dynamisch is. Wij bieden maatwerk en een persoonlijke aanpak. We bespreken uw wensen en onze mogelijkheden gezellig bij u aan de keukentafel. U bent uiteraard erg benieuwd naar de waardebepaling en verkoopprijs van uw huidige woning in Voorburg. Wij kunnen dit snel voor u duidelijk maken. Neem contact met ons op en we plannen direct een eerste gesprek met u in.

Woning kopen of verkopen in Voorburg West

De aankoop of verkoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. Wij hebben zeer ruime openingstijden / bereikbaarheidstijden en werken transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.

Verkoopmakelaar voor Voorburg West

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken wij transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.

Verwacht u van ons niet: Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van jouw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Aankoopmakelaar in Voorburg West

Bij de aankoop van een woning. komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

SMASH Makelaars gaat juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door deze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u toelichten. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning?

Kosten SMASH Makelaars

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

Gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg

Wat is mijn huis in Voorburg waard?
Overweegt u om uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw huidige hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is de makelaar in Voorburg die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Voorburg West.