Uw makelaar voor Voorburg Essesteijn

De Voorburgse wijk Essesteijn is het groene hart onder de rook van Den Haag. In de directe omgeving van de grote stad woont u er in de rust en ruimte van deze zeer populaire wijk.

Ruim wonen in het groen in Voorburg Essesteijn

De wijk Essesteijn is een zeer gewilde wijk bij een brede doelgroep. Van gezinnen met jonge kinderen tot ouderen die hier in een mooi appartement kunnen wonnen. De wijk biedt veel ruimte met op verschillende plaatsen groen, voldoende parkeergelegenheid en zowel eengezinswoningen (kwadrantwoning en rijwoningen) als appartementen. Omdat de woningen in de jaren ’70 gebouwd zijn, zijn het solide huizen met betonnen vloeren. De appartementencomplexen bestaan uit 2-, 3-, 4- en soms 5- kamerappartementen, allen voorzien van een lift. Bekende straten in de wijk Essesteijn zijn; Populierendreef, Elzendreef, Wilgendreef, Klaverweide, Distelweide, Tulpentuin, Rozentuin, Appelgaarde, Kersengaarde en de Rodelaan.

Waarom SMASH makelaars

SMASH Makelaars is het verkoopmakelaarskantoor voor het verkopen van uw woning in Leidschendam-Voorburg, Den Haag en directe omgeving. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in de regio Leidschendam-Voorburg, Den Haag en omgeving die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor begeleiden wij de verkoop van uw in Leidschendam-Voorburg en Den Haag van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om uw woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie.

De verkoopmakelaar van Voorburg Essesteijn

Het verkopen van een woning is een spannende gebeurtenis. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Voorburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen kan nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk ik transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie.

Verwacht u van mij niet:

Een bord in de tuin……….., een Funda vermelding………. en afwachten!

Wij zijn namelijk van mening dat dit niet genoeg is om het beste resultaat te behalen.

Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behaal in het onder de aandacht brengen van uw woning.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen.

Gratis waardebepaling van uw woning in Voorburg Essesteijn

Wat is mijn huis in Voorburg Essesteijn waard?

Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH makelaars is de makelaar in Voorburg die dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en geven wij u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Voorburg Essesteijn. Waardebepaling Voorburg Essesteijn

Verkoopmakelaar Voorburg Tulpentuin Essesteijn
Aangekocht tussenwoning in Essesteijn Voorburg-Leidschendam door SMASH makelaars
Appartement te koop in Essesteijn Voorburg bij de verkoopmakelaar van Voorburg SMASH makelaars

Aankoopmakelaar voor Voorburg Essesteijn

Bij de aankoop van een woning komt veel emotie kijken en daarom kan het verstandig zijn om een deskundige aankoopmakelaar in te schakelen.

Het is een heel proces, de aankoop van een nieuwe woning. In dit proces wil SMASH Makelaars u begeleiden en ontzorgen. Als u na een eerste bezichtiging uw droomhuis heeft gevonden dan dient u zich te realiseren dat de verkopend makelaar niet voor u werkt. In tegendeel, de verkopend makelaar dient primair de belangen van de verkoper.

Wij gaan juist voor uw belangen aan de slag. Naast veel andere zaken onderhandelen wij stevig voor u. Wij realiseren, mede door onze werkwijze, een zo gunstig mogelijke aankoopprijs voor u.

Onze courtage bestaat uit een vast tarief of een prestatietarief. Wilt u hierover meer weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleg of kijk voor meer informatie op de website. Wilt u graag eerst een waardebepaling ontvangen van uw woning? Klik op de volgende link om u aan te melden. Waardebepaling Voorburg Essesteijn

Bij zowel de aankoop als de verkoop van een woning staat makelaardij Voorburg Essesteijn voor u klaar. Bij SMASH makelaars mag u rekenen op een professionele begeleiding gedurende het gehele traject. Wij zijn in de regio het grootste makelaarskantoor. Op diverse plaatsen kunt u ons bezoeken. Wij hanteren ruime openingstijden en zijn zeer flexibel. Ook al zijn wij een groot kantoor, we kiezen voor een persoonlijke benadering. U krijgt een makelaar als contactpersoon. Deze behartigt uw belangen. Interesse? Kom vrijblijvend een keer bij ons langs of bel voor een afspraak.

Stevige onderhandelingen door SMASH makelaars Voorburg Essesteijn

Als u een makelaar in Voorburg Essesteijn zoekt, wilt u ongetwijfeld niet de eerste de beste makelaar. Zeker bij de verkoop of aankoop van een woning zijn precisie en professionaliteit belangrijk. Wij rekenen daarnaast ook nog zeer scherpe tarieven. Ook stevig onderhandelen behoort tot onze expertises. Als we een verkoopbedrag hebben vastgesteld, doen we er alles aan om dit voor u als verkoper te realiseren. Dankzij onze werkwijze mag u rekenen op een zo gunstig mogelijke prijs. Ons courtage bestaat uit een presentatietarief en een vast tarief. Wilt u weten wat dit precies inhoudt? Vraag geheel gratis en vrijblijvend een gesprek bij ons aan. We geven u dan meer informatie en we vertellen wat ons stappenplan betekent. Stelt u het op prijs om allereerst een waardebepaling van uw woning te ontvangen? Dit kunt u online bij ons aanvragen.

Kosten van uw makelaar in Voorburg Essesteijn

De kosten die een makelaar rekent, ook wel courtage genoemd, kunnen enorm van elkaar verschillen. Onderzoek de kosten goed voordat u voor onaangename verrassingen komt te staan. De ene makelaar rekent een hoge courtage zonder opstartkosten en de andere makelaar rekent een lage courtage maar dan wel met een opstarttarief. Ook zijn er makelaars die schermen met een lage courtage maar komen later de verborgen kosten boven water zoals een plaatsing op Funda, een fotoreportage of opzegkosten wanneer u de overeenkomst met uw makelaar wilt beëindigen.

Wij hanteren een scherpe courtage bij verkoop. Het voordeel hiervan is dat u een compleet pakket van diensten aanschaft zonder verborgen kosten.

Wilt u meer weten over de tarieven die wij hanteren? Neem contact met ons op.

De wijk Essesteijn Voorburg

Door de centrale ligging aan de rand van Voorburg tegen Den Haag aan bent u dichtbij de bruisende stad en via de N14 gemakkelijk op de grote snelwegen richting Amsterdam, Rotterdam of Utrecht, maar ook met het openbaar vervoer door de uitstekende bus- en tramverbindingen kunt u alle kanten op.  Verder is er in de wijk; Sporthal Essesteijn met zwembad en diverse zaalsporten. Op een paar minuten lopen ligt treinstation Mariahoeve en binnen 10 minuten bent u in The Mall of the Netherlands.

Wonen in de Wijk Essesteijn Voorburg

Wilt u uw woning in Voorburg Essesteijn verkopen? Wij van SMASH Makelaars hebben al vele verrassend snelle verkoop opgeleverd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durfden dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaar van Voorburg Essesteijn al velen mensen aan hun droomwoning in Voorburg Essesteijn geholpen.
Advies op maat.  Juist het kennen van de verschillende wijken in Voorburg, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen, dat is zo belangrijk om écht goed advies op maat te kunnen geven. Wij werken op basis van op basis van No Cure, No Pay.

Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Precies en gedreven. Wij van SMASH Makelaars zijn gedreven, maar geen prototype ‘snelle makelaarsjongen hij is meer no nonsens’. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt uit diverse reviews op Google.

Uw makelaar in Voorburg Essesteijn

De verkopen of aankoop van een woning is een spannende gebeurtenis en waarschijnlijk één die u niet vaak uit zal voeren. Gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning zullen bij u opkomen. Bij de aankoop van een nieuwe woning komen er andere gedachten bij u op, zoals de hoogte van het bod en aandachtspunten voor de aankoop.

Wij zullen zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen bij de aanschaf of verkoop van uw woning. wij hebben zeer ruime openingstijden/bereikbaarheidstijden en werk transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop krachtige presentatie en bezichtigingen, allemaal met liefde en passie voor het vak.