ROZENTUIN 16 IN DE GEWILDE WIJK ESSESTEIJN.

DEZE KWADRANTWONING KOMT BESCHIKBAAR IN DE KINDVRIENDELIJKE EN GROENE WIJK ESSESTEIJN

Er komt weer een kwadrantwoning beschikbaar in de Rozentuin! De woning heeft een woonoppervlak van cira 112m² en biedt talloze uitbreidingsmogelijkheden. Dit ruime perceel ligt goed op de zon en de woning is uitstekend gelegen t.o.v. de belangrijkste voorzieningen. In de wijk is veel groen met verschillende speelplekken voor de kinderen en de woning is nabij de welbekende stadskinderboerderij “Essesteijn”. Basisschool Essesteijn is gelegen op slechts 2 minuten lopen en winkels kunt u vinden in Leidsenhage (binnenkort Mall of the Netherlands, Nederlands’ grootste winkelcentrum!) De uitvalswegen N14, A4, A12 en A13 zijn zeer snel en gemakkelijk te bereiken en tot slot zijn er uitstekende OV-verbindingen met Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam.

KENMERKEN:
– bouwjaar 1973
– gelegen op perceel eigen grond
– woonoppervlak ca. 112m²
– woning is  voorzien van dubbel glas
– woning is voorzien van vloerisolatie (TONZON)
-woning heeft zonnepanelen op het platte dak
– vergunning om extra verdieping op te bouwen
– verwarming  middels airconditioning
– asbest- ouderdomsclausule van toepassing
– oplevering in overleg

Vraagprijs €495.000,=

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen