In de wijk Oosterheem, aan de rand van Zoetermeer komt deze unieke vrijstaande villa bij SMASH Makelaars in de verkoop. De ruimte (perceel 400 m2 en gebruikersoppervlak 180m2), de bijzondere indeling, de luxe keuken, twee badkamers en een riante tuin met grote overkapping zijn de unieke kenmerken van dit fraaie woonhuis uit 2003.

Vanuit je voordeur is het nog geen minuut wandelen of fietsen om het Bentwoud te bereiken; in het gevarieerde landschap is heel veel ruimte om te sporten, te spelen of gewoon te genieten van de flora en fauna.

Parkeren kunt u in de straat, voor het hek. Via een afsluitbaar hek, en over een net bestraat pad (met inbouwspots), bereikt u de voordeur. Tevens is er een eigen parkeerplek in de tuin, achter het hek.

Vraagprijs: € 685.000,= kk

Oplevering: in overleg

Hou onze website in de gaten voor meer foto’s, de woningvideo én de plattegronden.

Verkoopmakelaar in Zoetermeer

Het verkopen van uw woning doet u niet iedere dag. SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar in Zoetermeer die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaar begeleiden wij dit gehele traject van A tot Z. Hierbij kenmerken wij ons door scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoopkrachtige presentatie.