Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in villawijk Park Leeuwenbergh bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Stijlvol wonen, dichtbij Voorburg / Den Haag

Park Leeuwenbergh grens aan de wijk Voorburg West met zijn statige herenhuizen. Het exclusieve villawijk Park Leeuwenbergh maakt onderdeel uit van Leidschendam, maar ligt tussen Den Haag, Voorburg en Rijswijk verscholen. Onze makelaars nemen u graag mee door deze stijlvolle woonomgeving.

Exclusieve villa’s

Park Leeuwenbergh vormt  samen met Voorburg West één wijk. De wijken liggen aan beide zijden van De Vliet. Park Leeuwenburgh staat bekend om z’n prachtige villa’s op hele ruime kavels. In Voorburg west staan meer de herenhuizen en eengezinswoningen. deze zijn gebouwd in de periode 1920 en 1930.

Nieuwbouw in de buurt

De wijk Voorburg West grenst aan de ene kant aan Park Leeuwenburgh en aan de andere kant aan het bedrijventerrein Binckhorst dit gebied wordt de komende jaren getransformeerd tot een nieuwe woonwijk van Den Haag. De prijzen zijn in dit gebied sowieso gestegen, omdat steeds meer mensen uit Den Haag weg trekken en meer in de omliggende gemeentes willen gaan wonen.

Voorzieningen in de buurt

In de wijk Park Leeuwenburgh zijn geen winkels of andere voorzieningen. Ondanks dat bent u redelijk dicht bij het oude centrum van Voorburg, het winkelcentrum Julianabaan en het winkelcentrum oud Rijswijk. Voor sport ligt Golfbaan Leeuwenbergh en  het Sportcentrum Leeuwenbergh om de hoek. Ook kunt u lekker wandelen door de tuin van Hofwijck. De bereikbaarheid van de wijk is uitstekend. Het NS Station Voorburg ligt redelijk in de buurt, tegen het oude centrum van Voorburg aan. Tevens zijn de op- en afrit van de A12 makkelijk bereikbaar. Daarmee bent u snel op de snelweg richting Amsterdam en, Utrecht en Rotterdam.

Gebruik van Funda bij verkopen woning in villawijk Park Leeuwenbergh

Als het gaat om uw woning verkopen Park Leeuwenbergh, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij verkoop van uw woning in Park Leeuwenbergh

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.