Makelaar Mariahoeve en Marlot Den Haag

Wonen in Mariahoeve Den Haag

Mariahoeve is een prettige wijk in Den Haag om te wonen en ligt in het stadsdeel Haagse Hout. De wijk is verbonden met de prachtige wijk Marlot en grenst tevens aan de populaire wijk Bezuidenhout. De wijk Mariahoeve is een ruim opgezette en groene jaren 60 wijk hier vindt u zowel eengezinswoningen als appartementen.

De wijk Mariahoeve heeft een groene kern als hart van de wijk. Hier vindt u een mix van eengezinswoningen, lage flatgebouwen van vier verdiepingen en hoge woontorens. Mariahoeve is een rustige buurt met veel groen en een ontspannen sfeer. De meeste woningen zijn ontworpen in de stijl van de Nieuwe Haagse School, waardoor de buurt een stijlvolle uitstraling heeft. 

De wijk Marlot staat bekend voor zijn elegante, maar traditionele uiterlijk. Marlot is een van de duurste wijken van Den Haag en dat is te zien. De luxe villa’s en indrukwekkende architectuur geven de wijk een sierlijke uitstraling. De straten zijn breed met groene voortuinen aan beide kanten en er is duidelijk patroon in de bebouwing. De wijk is vooral populair onder families en expats.

De winkelvoorzieningen zijn hier gevestigd in een groot overdekt winkelgebied genaamd winkelcentrum Mariahoeve voorzien van zeer goede parkeermogelijkheden. Parkeren op straat is nog steeds gratis en u heeft geen vergunning nodig. Voor het doen van uw boodschappen is er het overdekte winkelcentrum Mariahoeve met een ruime diversiteit aan winkels. Voor het doen van een lekkere wandeling kunt u terecht in het Haagse Bos of in het parkbos Marlot. Wilt u uw huis in Mariahoeve of Marlot verkopen of heeft u juist een huis te koop zien staan in Mariahoeve of  Marlot? Laat SMASH Makelaars u dan helpen!

Uw woning snel verkocht met de makelaar voor Mariahoeve en Marlot Den Haag

Wilt u uw woning in Mariahoeve of Marlot Den Haag verkopen? Daar komt best veel bij kijken. Het is verstandig om een goede verkoopmakelaar Mariahoeve of Marlot Den Haag in te schakelen. Schakelt u SMASH Makelaars in voor verkoop van uw woning, dan wordt er van uw woning eerst een gratis waardebepaling gedaan. Er wordt een verkoopstrategie op maat samengesteld, waarbij uw huis op diverse manieren in de markt gezet wordt. Met professionele foto’s en video wordt uw woning op de website van Smash Makelaars gepromoot, alsmede op Funda. Wanneer er een bod op uw woning wordt gedaan, zal de makelaar voor u de onderhandelingen doen en voor u het beste eruit halen. Klik hier voor een gratis en vrijblijvend gesprek en waardebepaling van uw woning.

Verkoopmakelaars voor Mariahoeve en Marlot Den Haag

SMASH Makelaars is de verkoopmakelaar van Mariahoeve en Marlot Den Haag en heeft een uitgebreide ervaring met het verkopen van woningen in Mariahoeve en Marlot Den Haag voor zowel aan  particulieren als voor institutionele beleggers. Ieder huis heeft zijn eigen doelgroep. Starters op zoek naar een appartement, jonge gezinnen waarvan juist het appartement te klein wordt en naar een eengezinswoning willen. Of juist gezinnen waarvan de kinderen de deur uit zijn en van hun twee onder een kap woning  naar een gelijkvloerse woning willen. Of mensen die juist graag in een jaren ’30 woning willen wonen. Met deze specifieke kenmerken is geen verkoop hetzelfde.
SMASH makelaars de verkoopmakelaar van Mariahoeve en Marlot Den Haag kan u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs van uw woning in Mariahoeve en Marlot Den Haag. Daarom zijn wij de verkoopmakelaar van Mariahoeve en Marlot Den Haag. Als wij samen met u de verkoopprijs van uw woning hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorg voor het complete verkoopproces. SMASH verkoopmakelaars begrijpt als geen ander dat dit een grote stap is en natuurlijk met welke makelaar u nu verder moet gaan? Wij nemen graag al uw al uw zorgen uit handen en begeleid u gedurende het gehele proces met de verkoop van uw woning in de regio Mariahoeve Den Haag tot en met de notaris. Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning in Mariahoeve Den Haag.

Wat heeft SMASH makelaars Mariahoeve en Marlot Den Haag u te bieden

SMASH makelaars  is een modern makelaars kantoor dat meegaat met zijn tijd. Wij zijn een  “no-nonsense makelaars” die u eerlijk en helder advies geeft,  Wij doe wat wij zeggen en wij behartigen uw belangen gedurende het hele proces van de verkoop van uw woning in Den Haag. U bent met ons verzekerd van een goede service, deskundigheid, passie voor het vak en komen onze afspraken na. Daarnaast zijn wij 7 dagen van de week bereikbaar voor onze opdrachtgevers.

Koop uw woning met hulp van het makelaarskantoor voor Mariahoeve en Marlot Den Haag

Wonen in Mariahoeve of Marlot Den Haag. Mariahoeve is een fijne wijk in Den Haag in het stadsdeel Haagse Hout. De wijk is verbonden met Merlot en grenst aan de wijk Bezuidenhout. In deze ruim opgezette en groene jaren 60 wijk vindt u een combinatie van appartementen en eengezinswoningen. Wilt u winkelen of een boodschap doen? In het overdekte winkelcentrum Mariahoeve kunt u meer dan 30 winkels bezoeken of het grote winkelcentrum Leidschenhage (Mall of the Netherlands) in de gemeente Leidschendam-Voorburg is op 5 minuten met de auto. Voor een wandeling kunt u terecht in in het Haagse Bos of in het parkbos Marlot. De uitvalswegen richting Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn goed bereikbaar. Het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen zijn perfect bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Verder zijn er twee internationale en meerdere nationale basisscholen gevestigd in de wijk Mariahoeve. Bent u van plan om naar Den Haag te verhuizen, vanuit het buitenland of ergens anders in Nederland? Start uw zoektocht en laat SMASH Makelaars u dan helpen.

Staat er in de wijk Mariahoeve of Marlot een woning te koop die uw interesse heeft? Het bezichtigen en het onderhandelen voor een nieuwe woning is een spannende aangelegenheid, vooral als u hier niet dagelijks mee te maken heeft. De aankoopmakelaar van Smash Makelaar zijn een makelaarskantoor in Den Haag en omgeving en kennen de wijk goed. Hier kunt u terecht voor de allerbeste adviezen. En niet alleen voor advies kunt u bij hen terecht, desgewenst krijgt u tijdens het gehele aankoopproces begeleiding door een vakkundige makelaar. De makelaar zoekt alle informatie over de woning op, begeleidt u tijdens de bezichtiging en kan voor u de onderhandelingen uitvoeren. U staat tijdens het aankoopproces sterk in de schoenen met een makelaar van Smash Makelaars naast u.

Wat doet SMASH makelaars als uw aankoopmakelaar

 • Wij proberen in tegenstelling tot andere kantoren iedere bezichtiging met u mee te gaan, dus ook de eerste bezichtiging
 • Wij werken op basis van op basis van No Cure, No Pay.
 • Plegen onderzoek naar bodemgesteldheid (vervuiling), erfdienstbaarheden, e.d. van de woning die u wilt kopen.
 • Adviseren of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • Geven u inzicht in de waarde van de woning.
 • Kennis van de huizenmarkt en lokale regelgeving.
 • Bepalen samen met u de strategie om de woning wel of juist niet aan te kopen.
 • Voeren deskundig de onderhandelingen om de aankoopprijs zo laag mogelijk voor u te krijgen.
 • Creëren tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken.
 • De gesprekspartner die alleen uw belangen behartigd.
 • Beschikken over een netwerk dat ingeschakeld kan worden, bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
 • Letten op de ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • Controleren de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • Inspecteren gezamenlijk met u de woning voor de overdracht bij de notaris, waar wij uiteraard aansluitend samen met u naar toe ga.
 • Zijn er ook voor uw vragen nadat de oplevering heeft plaatsgevonden (after sales).

Kortom, SMASH Makelaars kan als uw aankoop makelaar het gehele aankooptraject voor u verzorgen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kan ons natuurlijk ook inschakelen om dat droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht.

Smash Makelaars is uw makelaardij voor Mariahoeve en Marlot Den Haag

Voor het verkopen of aankopen van een woning is SMASH Makelaars uw makelaardij in Mariahoeve of Merlot Den Haag . U heeft te maken met enthousiaste makelaars die zeven dagen per week te bereiken zijn en zich ten volle inspannen om u tevreden te stellen. Niet alleen in Mariahoeve of Merlot, SMASH Makelaars is lokale specialist in de huizenmarkt van de regio Den Haag. Neemt u dus ook contact met SMASH Makelaars op als u in andere delen van Den Haag een woning zoekt of wilt verkopen. Vraag dan gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarbij wij ons stappenplan aan u uitleggen. Kies daarom voor de beste makelaar in Mariahoeve voor het verkopen of kopen van uw woning.

Dus bent u op zoek naar de best presterende makelaar in de regio van Den Haag dan bent u bij SMASH
Makelaars aan het juiste adres. Bij ons is succes altijd verzekerd!