Een koopwoning in Pijnacker – Nootdorp verkoopt u met SMASH Makelaars! Wij kennen de plaatsen Pijnacker – Nootdorp als geen ander en vertellen u hierover graag meer. Met circa 55.000 inwoners is Pijnacker – Nootdorp een middelgrote stad grenzend aan Den Haag in de provincie Zuid-Holland. De plaatsen Pijnacker – Nootdorp bevinden zich in geheel verstedelijkt gebied, wat ertoe geleid heeft dat de plaatsen Pijnacker – Nootdorp zijn samen gegaan tot de gemeente Pijnacker – Nootdorp.

Voor een deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning in Pijnacker-Nootdorp bent u bij SMASH makelaars aan het juiste adres. Wij vinden een goede verkoopstrategie erg belangrijk. We gaan voor een snelle een succesvolle verkoop van uw huis of appartement. Kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor. De koffie staat klaar en we nemen alle tijd voor u. Wilt u via de mail of telefonisch iets van ons vragen? Ook dat is mogelijk. We kunnen desgewenst meteen een afspraak met u inplannen. Wij komen dan bij u langs voor een persoonlijk gesprek. Er kan dan direct een gratis waardebepaling van uw woning plaatsvinden. Bevalt dit contact u, dan spreken we een tweede gesprek met u af. Op dat moment gaan we ook over tot het maken van plattegronden en foto’s. Natuurlijk werken we dan samen met een vakfotograaf. Zo snel als mogelijk gaat uw woning de verkoop in.

Gebruik van Funda bij de verkopen van uw woning Pijnacker-Nootdorp

Als het gaat om uw woning te verkopen in Pijnacker-Nootdorp, bepaalt u wat er gebeurt. Wij zijn er voor deskundige tips en adviezen, maar het is helemaal aan u hoe we de verkoop verder invullen. Wilt u liever niet adverteren op Funda, dan is dat prima. Vindt u het wel prettig om mee te doen met de organisatie van een open huis? Ook dat is mogelijk. Wij kijken altijd even met onze klanten mee voordat het huis gefotografeerd wordt. Zijn er bepaalde zaken in uw woning die veranderd moeten worden? Is het handig om een aantal spullen tijdelijk elders op te slaan? Kan een bepaalde kleur potentiële kopers afschrikken? Wij laten dit zeker weten. Toch is het helemaal aan u of u hier daadwerkelijk iets mee doet.

Korte lijntjes belangrijk bij de verkoop van uw woning in Pijnacker-Nootdorp

Wij houden van een transparante en persoonlijke manier van werken. Het verkopen van een woning kan voor u een onzekere periode betekenen. Zeker wanneer er een bezichtiging plaatsvindt, geeft dat spanning. Wij houden u daarom continue op de hoogte van de stand van zaken. Ook na een bezichtiging volgt er snel een terugkoppeling zodat u up to date blijft.