COMPLEET NOG TE RENOVEREN BEGANE GROND APPARTEMENT (CA. 126M2) IN EEN GEWILDE BUURT NABIJ HET OUDE CENTRUM VAN VOORBURG.

Klus appartement

Dit appartement gelegen aan de Heeswijkstraat in Voorburg West is klaar voor een nieuwe eigenaar. Wanneer u van klussen houdt en de mogelijkheden ziet van dit bijzondere uitgebouwde begane grond appartement moet u zekerkomen kijken.

Omgeving

Op een heerlijke en rustige locatie in Voorburg-West. In de nabije omgeving treft u het winkelcentrum De Julianabaan. Tevens mooi gelegen midden tussen de oude centra van zowel Voorburg als Rijswijk met een uitgebreid aanbod aan restaurants, winkeltjes, galeries en meerdere supermarkten. De vernieuwde Binckhorst is nabij. Diverse fijne parken om de hoek zoals Middenburg, Hoekenburg, Arentsburgh, Forum Hadriani, kinderboerderij Vreugd en Rust direct achter het centrum en De Dorrepaal aan de andere kant aan de Vliet. U zit vlakbij diverse basis-/middelbare scholen en vrijwel alle denkbare sportverenigingen. Trein- en busstation Voorburg op loopafstand en Den Haag centraal en station Den Haag Laan van NOI iets verderop. Goede ontsluiting naar Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Veel parkeerruimte nabij. Met de nieuwe verbinding richting de snelwegen via de Rotterdamsebaan heeft u zelf een gloednieuwe supersnelle extra route om de stad in en uit te komen.