MIDDEN IN DE TULPENTUIN VERSCHOLEN TUSSEN HET GROEN LIGT DEZE KWADRANTWONING MET EEN WOONOPP. VAN CA. 120 M2 MET TUINKAMER MET DE MOGELIJKHEID TOT HET BOUWEN VAN EEN OPBOUW. DE GROENE WIJK “ESSESTEIJN” IS KINDVRIENDELIJK EN RUSTIG GELEGEN IN HET SUPER GELIEFDE VOORBURG.

Locatie:

Het perceel is goed op de zon gelegen, biedt veel privacy en de woning biedt talloze mogelijkheden. In de wijk is veel groen met verschillende speelplekken voor de kinderen en vlak in de buurt van de bekende stadskinderboerderij “Essesteijn”. Een basisschool is op slechts 5 min loopafstand gelegen, net als de supermarkt (Hoogvliet). Een scala aan winkels kunt u vinden in het nieuwe winkelcentra Westfield Mall of the Netherlands. De uitvalswegen N14, A4, A12 en A13 zijn zeer snel en gemakkelijk bereikbaar en tot slot zijn er uitstekende OV-verbindingen met Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer.

Indeling begane grond:

Entree via voortuin naar hal met meterkast. Toegang naar woon, – tuinkamer en open keuken. Er is een praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasmachine, droger en er is een bergkast onder de trap. Ook vindt u hier de Cv-ketel. De hoofdtuin is gelegen op het zuidwesten en is bereikbaar via de keuken, maar ook vanuit de ‘tuinkamer’. Verder staat er nog een losse berging achter in de tuin.

Indeling 1e verdieping:

De eerste verdieping is bereikbaar via een afsluitbare hal met daarin een separaat toilet met fonteintje. Op de overloop boven is een diepe bergkast en toegang tot alle vertrekken. Op deze verdieping bevinden zich een badkamer en 3 ruime slaapkamers, waarvan één met kastwand. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douche.

Wilt u meer weten over deze woning? Vul het contactformulier in op de site en wij houden u op de hoogte.