BENT U OP ZOEK NAAR EEN WONING MET EEN RUIME TUIN? EEN WONING DIE VANBINNEN VOLLEDIG NAAR EIGEN SMAAK TE MODERNIESEREN IS?

DAN IS DEZE WONING ECHT IETS VOOR U!

De Wijk ’t Lien is een populaire wijk vanwege z’n kind vriendelijkheid mede doordat er 2 basisscholen en diverse speeltuintjes aanwezig zijn. De wijk ’t Lien is een gemoedelijke rustige wijk met veel groen en is zeer centraal gelegen. Door de strategisch ligging t.o.v. winkels, sportvoorzieningen en uitvalswegen een ideale woonplek. Binnen enkele minuten bent u bij The Mall of the Netherlands, openbaar vervoer, kinderdagopvang en diverse uitvalswegen zoals de tunnel N14 richting Wassenaar-Leiden of juist richting Rotterdam. In de wijk zelf bevindt zich ook een apotheek en dokterspost. Alles in de buurt dus! Deze eengezinswoning ligt in een kindvriendelijke woonwijk, waar kinderen nog op straat kunnen spelen, zowel voor als achter het huis. Het betreft een tussenwoning met zonnige achtertuin. In de wijk zijn scholen en openbaar vervoer.

Indeling:

Voortuin met opstelplaats voor auto.

Entree woning: hal, toilet met fontein.
Woonkamer, vaste kast en toegangsdeur naar de achtergelegen groene en rustige tuin.
Open keuken aan de voorzijde.

Eerste verdieping:
Overloop met aan de achterzijde twee slaapkamers met elk een dakraam. Derde slaapkamer naast de badkamer aan de voorzijde.

Tweede verdieping:
Overloop met dakraam aan de achterzijde.
Hier zijn eventueel twee kamers maakbaar, dakkapellen zijn toegestaan (na aanvraag vergunning natuurlijk).

De woning heeft een ruime achtertuin met achterom. In een hoek achterin staat een schuur voor de fietsen en het tuingerei.