Zeer ruim 5-kamer appartement (111m2)met berging in het hart van Den Haag.

Een goed onderhouden appartement gelegen op de 2e en 3e etage in een rustige straat terwijl het centrum van Den Haag op loopafstand gelegen is met alle winkels en eetgelegenheden. Openbaar vervoer en uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Woonlaag 1 – 2e verdieping (73,66m2):

Via een open portiek gebruikt u de trap naar de 2e etage. Bij binnenkomst bevindt zich gelijk een meterkast met alle meters en groepenkast, een toilet, een interne berging en toegang tot de woonkamer welke over de volle breedte heerlijk licht is, met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde. Ook aan het balkon gelegen is de keuken met een inductie kookplaat, oven vaatwasser, koelkast én een diepe kast met daarin de CV ketel (Intergas Kompact HRE uit 2020). Op deze etage is ook de 1e slaapkamer aan de achterzijde gesitueerd, maar deze kan ook uitstekend dienen als eet- of studeerkamer. Aan de voorzijde bevindt zich slaapkamer 2.

Middels de hardhouten trap bereikt u de 2e woonlaag van het appartement.

Woonlaag 2 – 3e verdieping (37,56m2):

In de hal is een enorme hoeveelheid bergruimte en bereikt u de 3 en 4e slaapkamer en badkamer.

De grootste slaapkamer is over de volle breedte van de woning waardoor deze zeer ruim te noemen is. De enorme badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en wastafel.

De VvE is actief; de bijdrage is €65,00 per maand.

Disclaimer: De tweede etage is officieel eigendom van de VvE (alle 6 eigenaren) maar de huidige en toekomstige eigenaar heeft toestemming om deze ruimte te gebruiken (sinds ongeveer 25 jaar) omdat de andere bewoners deze ruimte niet kunnen bereiken en dus ook niet kunnen gebruiken. Er is een mogelijkheid om de splitsingsakte en -tekening aan te laten passen in het Kadaster, via een notaris. De andere eigenaren hebben aangegeven hieraan hun medewerking te willen verlenen.

Bijzonderheden:

  • Let op genoemde disclaimer!
  • Zeer ruim appartement op een unieke locatie
  • Bouwjaar 1934; erfpachtgrond gemeente ‘s-Gravenhage, de erfpachtcanon en beheerkosten zijn eeuwigdurend afgekocht. kozijnen met dubbele beglazing
  • in de VBO-koopakte worden de ouderdoms-, funderings- en milieuclausules opgenomen;
  • Oplevering: 30 september 2022

Vraagprijs: € 425.000,= k.k.