Op een geweldige groene en rustige locatie inde wijk Essesteijn gelegen 2-onder 1 kap herenhuis met oprit voor 2 auto’s, vrijstaande stenen garage en een prachtige circa 25 meter diepe achtertuin op het ZW, grenzend aan het water.

De woning staat op een riant perceel grond van 385m2 eigen grond en ligt in een groene oase van rust. De woning is gelegen nabij het openbaar vervoer, sportvelden, scholen, winkels en de diverse uitvalswegen. Kortom een prima rustige woonomgeving met alles in de nabijheid. Indeling: voortuin en oprijpad, zijentree, hal, geheel betegeld toilet met fonteintje, meterkast.

Aan de achterzijde grenzend aan de tuin een keuken met diverse inbouwapparatuur en een aanrechtblad. Via de keuken toegang naar de tuin met ruime garage welke is voorzien van een kanteldeur aan de voorzijde.

Aan de achterzijde van de woning een het zonneterras en de fantastische op het ZW gelegen achtertuin grenzend aan het water. De tuin biedt veel privacy en er zijn geen achterburen.

1e verdieping:

Ruime overloop met zijraam, voorzijkamer 3.90×2.40 met extra zijraam, ruime voorslaapkamer 4.27×3.00 met deur naar het balkon. Grote achter slaapkamer 3.87×3.00. Badkamer 2.39×2.39 met hoekdouche, ligbad, 2e toilet, wastafel en design radiator.

2e verdieping:

Ruime overloop met zijraam, was stookruimte 2.04×2.37 met o.a. de aansluiting voor de wasmachine droger en de opstelling van de mechanische ventilatie en de combiketel. Mogelijkheid tot de 4de slaapkamer.

Bijzonderheden:

– Woonoppervlak ca 125m2.
– Mogelijkheid tot uitgebouwen woonkamer aan de achterzijde.
– Schitterende 25 meter diepe achtertuin aan het water.
– Stenen garage. en eigen oprit.
– Aanvaarding in overleg.