Onze makelaar Alexandra van der Schot, wil u heel graag dit “energievriendelijke” appartement laten zien, gelegen in een prachtig stukje Rijswijk.
Omschrijving:
Afgesloten hoofdentree met brievenbussen en bellentableau, trappenhuis, toegang tot de woning op de 3e woonlaag, heerlijk ruime hal waarop alle vertrekken uitkomen. Toilet voorzien van een fonteintje, woonkamer in een L-vorm (oorspronkelijk 2 kamers) aan de voorzijde van de woning met 2 deuren naar het zonnig gelegen voorbalkon.
Grote en rustig gelegen hoofdslaapkamer aan de achterzijde met deur naar het achterbalkon waar zich ook een balkonkast bevindt. Tweede slaap- of werkkamer aan de achterzijde. Keuken voorzien van diverse apparaten waaronder een vaatwasser, 4-pits gas kookplaat met in het midden een BBQ grill element, afzuigkap, combi magnetron en koel-/vriescombinatie. In de keuken bevindt zich de opstelplaats van de wasmachine en de heetwater geiser (Bosch) met thermische terugslagbeveiliging. Tevens vanaf de keuken toegang tot het achterbalkon.
Lichtkleurig betegelde badkamer met doucheruimte en wastafelmeubel.
In de onderbouw van het complex een eigen berging als ook een gedeelde fietsenstalling
De straat eindigt voor de deur in een fietspad (richting het station) dus er rijdt alleen bestemmingsverkeer door de straat.
Aanvullende informatie:
• het complex is gelegen op eigen grond;
• Energielabel D
• bouwjaar 1962;
• actieve VVE (nr. 95-141) – bijdrage € 195,27 per maand; inclusief waterverbruik, onderhoud, glazenwasser, tuinonderhoud, schoonmaakkosten etc.
• CV-blokverwarming; voorschot stookkosten € 25,87 per maand;
• de VVE heeft een meerjaren onderhoudsplanning;
• merendeels kunststof kozijnen met draai-/kiepramen behalve het raam en deur in de grote slaapkamer + de keukendeur zijn van hout met enkel glas;
• van ma-za 9-18.00 uur, do 9-21.00 uur en zo 12-17.00 uur bedragen de kosten voor parkeren € 1,55 per uur; daarbuiten is het gratis parkeren. Een parkeervergunning voor bewoners kost € 46,20 per kalenderjaar.
• In de koopovereenkomst wordt de ouderdoms-/materialen clausule opgenomen;
• aanvaarding in overleg;
Vanaf de voordeur zijn het trein- én busstation slechts enkele minuten lopen en het Bogaard Stadscentrum maximaal 10 minuten.
Verder in de omgeving diverse parken (o.a. Landgoed te Werve en de Landgoederenzone), scholen, huisartsen, tandartsen, buurtwinkelcentra én de uitvalswegen naar de A4 (Rotterdam-Amsterdam), A12 (Utrecht) en A13 (Rotterdam). Kortom, een ideale ligging!
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen VBO-aankoopmakelaar in. Uw VBO-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.
Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door SMASH Makelaars wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door SMASH Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.