Schitterend aan Park ’t Loo gelegen,  4 kamer (3 slaapkamers) appartement (ca. 79 m2) gelegen op de 3de woonlaag met 2 balkons en een royale en zeer lichte woon-eetkamer met een waanzinnig uitzicht over Park ’t Loo, en berging in de onderbouw. Dit keurige appartement is grotendeels voorzien van houten kozijnen met isolatie glas. Op gewilde en rustig locatie gelegen met heerlijk vrij uitzicht over groen, park ’t Loo. Ideaal gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen, sportfaciliteiten, winkels, openbaar vervoer, stations en scholen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

INDELING:
Gesloten portiekentree met brievenbus- en bellentableau; middels uiterst verzorgd en licht trappenhuis heeft u toegang tot de derde woonlaag alwaar entree appartement.
Ruime gang met toilet met fontein en badkamer met douche, wastafel met meubel, lichte woon-/eetkamer  met toegang tot 2 balkons(ZW en NO) met uitzicht over Park ’t Loo en aan de achterzijde over plantsoen, keuken met opstelplaats voor de wasmachine en toegang tot achterbalkon, royale achter slaapkamer en 2 voor slaapkamers.
Fietsenbergingen in de onderbouw.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlak circa 79 m2
– 3 Slaapkamers
– Bergingen in de onderbouw
– 2 balkons
– Verwarming middels C.V. combi ketel
– Rondom voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing
– Actieve Vereniging van eigenaars, bijdrage € 160,56 per maand (incl. water, glazenwasser en berging)
– MJOP aanwezig
– Reservefonds per 31-12- 2021 € 164.860,-
– Oplevering in overleg