Heerlijke eengezinswoning met maar liefst 5 slaapkamers en een ruime en groene voor- én achtertuin gelegen aan een rustig autoluw hofje.

Wonen in Mariahoeve betekent centraal wonen in een groene en rustige omgeving. Direct aan de overkant van de straat bevindt zich de supermarkt Coop. Binnen “no time” bent u op de uitvalswegen richting Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het strand van Scheveningen en de binnenstad van Den Haag zijn perfect met de fiets of openbaar vervoer bereikbaar. Winkelcentrum Mariahoeve aan ’t Kleine Loo ligt om de hoek en de “Mall of the Netherlands” is binnen een paar fiets-minuten of per OV te bereiken. Het NS-station Mariahoeve met verbindingen naar Schiphol en Amsterdam is op loop- en fietsafstand. Maar ook voor het gezin zijn er voldoende faciliteiten zoals: British school of the Netherlands, Montessori school en heerlijk vertoeven in het Marlot bos of Haagse bos behoort ook tot de mogelijkheden. En niet te vergeten de diverse sportfaciliteiten!

Indeling

Riante voortuin met een pad naar de voordeur.

Entree woning. Ruime hal voorzien van kelderkast onder de trap, meterkast (8 groepen) en toilet met fontein.

Woonkamer

Woonkamer met toegang tot de heerlijke tuin met stenen berging aan de achterzijde, met veel variatie aan bloemen en planten waar je de gehele dag van de zon kunt genieten. Een handbediend zonnescherm houdt de zon uit de woonkamer. Via de achterom is de afgesloten fietsenberging bereikbaar; de achterom is via een afgesloten hek toegankelijk vanaf de straat.

Keuken

Eenvoudige uitgeruste keuken die tevens toegang geeft tot de achtertuin.

Verdieping

Trap naar de eerste etage, overloop met toegang tot alle vertrekken. Tweede toilet met fontein. Ruime slaapkamer (1) aan de voorzijde met inbouwkast. Tweede slaapkamer (2) aan de achterzijde met inbouwkast en toegang tot het balkon. Derde slaap-/studeerkamer (3) aan de achterzijde. etegelde badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachine aansluiting. Op de eerste etage zijn de kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met dubbel glas.

Trap naar de tweede etage, voorzien van dakkapel aan de achterzijde, overloop met toegang tot berging onder het schuine dak, vaste kast en twee slaapkamers (4+5). In slaapkamer 5 bevindt zich de HR CV-ketel (Vaillant G10 – eigendom) en hier is eveneens een aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden

  • Woonoppervlakte ca. 130m2
  • Erfpacht tot en met 31 december 2035 / Canon € 130,- per jaar

Heruitgifte is reeds aangevraagd bij de gemeente en zal geregeld zijn voor de oplevering.

  • Woning dient gemoderniseerd te worden
  • Energielabel E
  • Separate fietsenberging met de mogelijkheid tot het plaatsen van ca. 4 fietsen
  • Recentelijk glasvezel aangelegd in de straat
  • Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
  • Verkoopvoorwaarde van toepassing

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven bedragen, maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces.