Onlangs bovenstaande woningen verkocht in Voorburg, Den Haag en Zoetermeer kunt u ook hulp gebruiken van een een ervaren makelaar. SMASH makelaars kent deze regio als de beste. Dit is erg belangrijk nu de huizenmarkt zo dynamisch is. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en we plannen dit graag voor u in. Natuurlijk bent u benieuwd naar de vraagprijs. Samen proberen we deze zo goed en eerlijk mogelijk vast te stellen. Op die manier zal de verkoop snel verlopen en ontvangt u een zo hoog mogelijke prijs voor uw woning.

Verkopen van uw woning 

Uw huis verkopen in Voorburg, Den Haag of Zoetermeer kan u veel stress opleveren. En dan hebben we nog niet eens over het verkrijgen van een goede prijs voor uw huidige woning. Er komen zoveel zaken kijken bij het verkopen van een woning dat u soms het overzicht kwijtraakt. Een ervaren makelaar is dan ook echt onmisbaar. Maakt u gebruik van een van onze deskundige makelaars, dan neemt deze zoveel mogelijk van u over. Is iets niet helder of maakt u zich ergens zorgen over, deel dat gerust met ons. Wij zijn er voor u tijdens het gehele traject. Dankzij onze ruime openingstijden kunnen we elkaar ook in de avonduren of in het weekend spreken. We zorgen voor een verkoopkrachtige presentatie en ook tijdens de bezichtigingen mag u helemaal op ons rekenen.

Kies een makelaar die het goed doet
Lees  daarom onze recensies daar schrijven andere mensen hoe ze onze werkwijze hebben ervaren. Het gaan tenslotte om het verkopen van uw woning.

Verkocht voor de markt uit. Deze prachtige woning aan de Menagerie 8 2273 BS in Voorburg. SMASH makelaars de verkoop makelaar van Voorburg

Menagerie 8 Voorburg

Gelegen in Voorburg ligt dit bijzondere en ruime herenhuis aan de Menagerie. De woning heeft een woonoppervlakte van 192 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 138 m2. De woning is gebouwd in 2004 en heeft een energielabel A.