Ruim en licht TOP appartement in Den Haag!

Heerlijke 3/4-kamer appartement op de 2e verdieping, gelegen aan een brede groenstrook met water waardoor u van een vrij en groen uitzicht kunt genieten. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat. En een zeer centrale ligging in de gewilde Heesterbuurt met alle voorzieningen nabij. Op loopafstand openbaar vervoer (Randstadrail en bus), winkels van de Weimarstraat en de Fahrenheitstraat, sportverenigingen, zwembad en (internationale) scholen. Met de fiets staat u binnen 15 minuten op het strand van Kijkduin of in het centrum van Den Haag en met 15 minuten rijdt u met de auto op de rijksweg A4.

De indeling is als volgt:
Open, typisch Haags portiek met bordes. Achter de voordeur is er een halletje met bergruimte en de meterkast. Vervolgens de trap naar de tweede verdieping.
Hier is een ruime lichte gang met toegang tot alle vertrekken. Allereerst de woonkamer, deze is van voor tot achter ruim 10 meter met in het midden een bergkast. De woonkamer is voorzien van een parketvloer. Er is veel lichtinval en uitzicht aan voorzijde over het plantsoen.
De open keuken met eiland, uitgevoerd in lichte kleurstelling en voorzien van diverse apparatuur.
Er is een balkon aan de achterzijde, deze zijn vanuit de woonkamer en de keuken te bereiken.

De hoofdslaapkamer is aan achterzijde.. De 2e slaapkamer is aan voorzijde.

Het toilet is separaat van de badkamer. Er is een ruime verzorgde badkamer, uitgevoerd in lichte tinten en bied een ruime douchehoek, bad en wastafel.

KENMERKEN
• Kamers 3 (2 slaapkamers)
• Gebruiksoppervlak wonen circa 86 m²
• VvE actief
• Oplevering in overleg
• Volledig voorzien van dubbel glas

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer