WONEN IN ESSESTEIJN VOORBURG

RUIME 5-KAMER EENGEZINSWONING MET MOGELIJKHEID VOOR 4 SLAAPKAMERS, GROENE ACHTERTUIN, GARAGE EN EIGEN PARKEERPLAATS OP DE OPRIT. DIT FIJNE GEZINSHUIS VAN CA. 120 M2 WOONOPPERVLAKTE NOG IN ORGINELE STAAT IS GEHEEL NAAR EIGEN SMAAK TE VERBOUWEN.

LOCATIE:

Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke groene wijk Essesteijn nabij winkels, scholen, recreatievoorzieningen en sportvelden. Openbaar vervoer (bus, tram, Randstadrail en NS-stations Mariahoeve en ’t Loo) en diverse uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn gemakkelijk te bereiken. Bovendien ligt het vernieuwde winkelcentrum ‘Mall of the Netherlands’ op loopafstand!

INDELING:

Begane grond: Ruime voortuin met eigen oprit welke ruimte biedt voor één auto. Entree woning, ruime hal met separaat toilet en toegang tot de ruime garage waar zich de meterkast bevindt. Vanuit de hal tevens toegang tot zowel de keuken als de tuingerichte woonkamer. De eetbar als scheiding tussen keuken en kamer, is gemakkelijk te verwijderen om de keuken bij de woonkamer te betrekken. Via openslaande deuren vanuit de woonkamer is de tuin te bereiken welke is gelegen op het westen. In de tuinkast is ruimte voor tuingereedschap.

1e verdieping:

Ruime overloop met genoeg ruimte voor kasten en ook zeer geschikt als werkruimte. Op deze verdieping bevinden zich drie goed bemeten slaapkamers, waarvan de master bedroom aan de achterzijde is gelegen. Vanuit de hal is de badkamer te bereiken welke bestaat uit een douche, wastafel en toilet.

2e verdieping:

Overloop. Vierde, ruime slaapkamer met wastafel, twee dakramen aan de achterzijde en de houten balken prachtig in het zicht. Vanuit deze kamer is extra bergruimte bereikbaar. Aparte vijfde kamer welke ideaal is als wasruimte (hier bevindt zich tevens de Cv-ketel).

DIT LICHTE FAMILIEHUIS IS GEHEEL NAAR EIGEN WENS IN TE DELEN. DOORDAT DE MEESTE BINNENWANDEN GEEN DRAGENDE FUNCTIE HEBBEN, REALISEERT U ZONDER AL TE VEEL MOEITE EEN NIEUWE INDELING.

HET WETEN WAARD:

– Eigen grond;
– Bouwjaar 1973;
– Lichte, tuingerichte woonkamer;
– Woonoppervlakte circa 120M2;
– Perceeloppervlakte circa 162M2;
– Garage en eigen oprit;
– Cv-ketel HR uit 2021;
– Gedeeltelijke dubbele beglazing;
– Vloer geïsoleerd;
– Energielabel D;
– Standaard worden de ouderdoms-, asbestclausule en niet bewonersclausule in de koopovereenkomst opgenomen;
– Oplevering kan snel.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.