Ametisthorst 365 – Den Haag Mariahoeve
Op dit weidse uitzicht vanaf de 11e etage raak je nooit uitgekeken!

Dit 3-kamer topappartement in Mariahoeve heeft een balkon over de volle breedte van het appartement en als de zon schijnt kun je er vanaf zonsopgang tot ca. 15.00 uur genieten.

Het appartement is gelegen nabij winkelcentrum “t Loo” met diverse winkels en 2 supermarkten. Op 5 minuten fietsafstand van de “Theresiastraat” en op loopafstand van diverse wandelparken. Vlakbij “the Britisch school” Op 8 minuten lopen van treinstation Mariahoeve (trein richting Schiphol) maar ook dichtbij het Centraal station Den Haag. Op korte afstand van “the Mall” in Leidschendam” Via diverse uitvalswegen gemakkelijk de stad uit.

Gesloten hoofdentree, representatieve hal alwaar 3 liften aanwezig.
Appartement op de 11e verdieping, voordeur, vestibule met een kleine nis voor garderobe en een glazen deur naar de gang. Video-phone met deuropener. Separaat toilet en een fonteintje.

Woonkamer

Zeer lichte woonkamer met grote ramen en deur naar het balkon over de volle breedte van de woning. De woonkamer heeft een brede doorgang naar 2e woonkamer met een grote raampartij en deur naar het balkon. (De 2e woonkamer is eventueel ook bereikbaar vanuit de gang). De huidige eigenaar heeft dit deel middels een hoge kast afgesloten om er een kantoor van te maken.

Keuken

De keuken is eenvoudig en ruim opgezet met kastenwand aan de ene zijde en tegen de andere wand een paar RVS planken. Hier is tevens de 80 liter boiler (huur Eneco) geplaatst en bevindt zich de aansluiting voor een wasmachine.

Tussen de woonkamer en de slaapkamer is een praktisch ingerichte inloopkast.

De slaapkamer met groot raam biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote kast.

De badkamer heeft een bad en een wastafel.

Een eigen (fietsen)berging én een gemeenschappelijke fietsenberging + een afgesloten parkeerterrein waar tevens plekken gereserveerd zijn voor motorfietsen, bakfietsen en scooters.

Bijzonderheden:

  • eigen grond
  • Energielabel E; geldig tot 15-03-2032
  • gesloten hoofdentree, 3 liften
  • nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas of dubbele ramen
  • eigen boiler 80 liter watervoorraad
  • VvE bijdrage 177,91 per maand + voorschot stookkosten € 86,18 per maand
    (= totaal € 264,09)
  • vanwege bouwjaar ouderdomsclausule en materialenclausule van toepassing
  • Oplevering in overleg (kan spoedig)