DEZE ZEER EXCLUSIEVE, VRIJSTAANDE VILLA IS GELEGEN AAN EEN ZIJWEGGETJE VAN DE VEENWEG, EEN UNIEKE LANDELIJKE LOCATIE IN DEN HAAG.

MET EEN WOONOPPERVLAK VAN CA 340 M2 OP EEN KAVEL VAN 1.500 M2 BIEDT DEZE VILLA EEN FANTASTISCHE TUINGERICHTE WOONKEUKEN EEN LIVING, 7 SLAAPKAMERS EN 2 BADKAMERS.

WIJ KUNNEN U ZO VEEL VERTELLEN OVER DIT PRACHTIGE HUIS DAT IN 2009 DOOR DE HUIDIGE EIGENAREN, ONDER ARCHITECTUUR, WERD GEBOUWD EN WAAR ALLEEN GEBRUIK GEMAAKT IS VAN DE BESTE MATERIALEN.

BEKIJK EERST DE FOTO’S Klik hier  WELKE U RUSTIG MEENEEMT DOOR ZOWEL DE WONING ALS DE PRACHTIGE TUIN.

Wij hebben een aantal bijzonderheden voor u op een rijtje gezet:

• Tuinhuis werd in 2011 geplaatst op een betonnen fundering
• Vloer woonkamer is een massieve parketvloer van Wengé hout
• Keuken is van Siematic met een zwart granieten aanrechtblad
• Kookplaat is een professionele 7-pits kookplaat van Solitaire, op gas
• Huis is aangesloten op het elektriciteitsnet met 3 x 25 A.
Er zijn voor het huis 12 groepen aangebracht. Voor de PV installatie (zonnepanelen) is een aparte groepenkast met een drie fasen zekering
aangebracht.
• Garage is volledig geïsoleerd en uitgevoerd met laminaatparket, in whitewash, voorzien van twee dubbele openslaande garagedeuren en 1 dubbele
openslaande deur naar de tuin.
• Verwarmingsinstallatie van het huis is uitgevoerd met een Nefit gasgestookte CV ketel. Nefit 9000i Aquapower plus HRC45 CW6. De ketel is hoog
rendement met een maximum vermogen van 45kW en een kleine ingebouwde boiler, energielabel A.
• Er zijn op het dak 24 zonnepanelen aangebracht. De omvormer is een SMA TL5000.

Deze villa verdient het om rustig te bezichtigen. Heeft u interesse. Maak dan een afspraak via: [email protected]. Wij bellen u zo spoedig mogelijk voor het inplannen van een afspraak.

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons kantoor wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

Meer weten Klik hier woning aan de Veenweg 156 te Den Haag   

Vraagprijs €2.495.000,=

Meer informatie Vul het contact formulier in.