Leuk volledig te moderniseren 3-kamer appartement met heerlijk zonnig balkon gelegen op het zuidwesten. De woning beschikt over een lichte en ruime woonkamer, gashaard (geen cv) en is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Aantrekkelijk gelegen met diverse winkelvoorzieningen op korte afstand.

Heelsumstraat 189 te Den Haag

Dit royale 3 kamer appartement (circa 80 m²) met zonnig balkon ca. 6m2 met vaste kast. Deze woning is gelegen op hoek met de winkelstraat Dierenselaan Apeldoornselaan en is o.a. voorzien van een woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Daarnaast is de Vereniging van Eigenaren actief en is de woning gelegen op eigen grond. De gehele woning is gestoffeerd. Deze charmante woning is gelegen in het up and coming Rustenburg Oostbroek, op de grens met het Valkenbos- en Regentessekwartier. Gunstige ligging t.o.v. winkels Apeldoornselaan Dierenselaan maar ook Weimarstraat Regentesseplein, op fietsafstand van Stadscentrum en Scheveningen, openbaar vervoer (Randstadrail en tram 2 4 6 11 12 en bus 25 26 ) en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen (Zuiderpark) alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.

INDELING:

Open portiek, entree, trap naar tweede verdieping, hal, woonkamer met een gas openhaard.
Afgesloten keuken met balkon. Slaapkamer aan de achterzijde voorzien van houten kozijnen met dubbel glas en toegang tot het balkon. Aan de voorzijde van het appartement een ruime slaapkamer. Via de gang is de badkamer met toilet.

BIJZONDERHEDEN:
– VVE actief – € 40,– per maand
– eigen grond
– oplevering kan snel
– Niet bewonersclausule
– Asbest en ouderdomsclausule zijn van toepassing

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons kantoor wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

Vraagprijs €200.000,=

Interesse in deze woning?

Ga naar onze website en vul het contact formulier in.