IN EEN RUSTIGE STRAAT OP LOOPAFSTAND VAN HET GEZELLIGE WINKELCENTRUM ‘DE LEYWEG’ LIGT DEZE UITSTEKEND ONDERHOUDEN, MODERNE EN LUXUEUZE AFGEWERKTE 3-LAAGSE EENGEZINSWONING MET EEN ZONNIGE ACHTERTUIN OP HET ZUIDOOSTEN!
DIVERSE SPORT- EN RECREATIEFACILITEITEN, OPENBAAR VERVOER EN UITVALSWEGEN IN DIRECTE OMGEVING.

Wapserveenstraat 597 te DEN HAAG

Fraai afgewerkt en zo te betrekken eengezinswoning met voor- en achtertuin, parkeerplaats aan de openbare weg en gelegen op kavel met erfpachtgrond. De woning heeft een keuken met diverse inbouw apparatuur en een fraaie badkamer. Deze woning is gelegen nabij het gezellige winkelcentrum ‘De Leyweg’, diverse sport- en recreatiefaciliteiten, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling
Entree via de voortuin. Hal met toilet ruimte voorzien van wandcloset. Lichte woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige achtertuin met houten berging. De wanden zijn glad afgewerkt en gesausd. De fraaie keuken in L-opstelling is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een vaatwasser, magnetron, gasfornuis met oven en een koelkast.

Eerste verdieping
Overloop met drie ruime slaapkamers en een nette badkamer met een douche, toilet en een dubbele wasbak.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot nog drie slaapkamers.

Bijzonderheden
Bouwjaar ca. 2015
Woonoppervlak ca. 139 m2
Inhoud ca. 480 m3
Parkeren aan de openbare weg
Erfpachtcanon is circa €660,=/half jaar
Oplevering kan al snel.

Vraagprijs €425.000,=

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons kantoor wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.