Aart van der Leeuwkade 32 Voorburg

Starters met 2 rechterhanden opgelet…Met vrij, groen uitzicht aan brede kade gelegen 2/3 kamer appartement op de 2E woonlaag met ruime slaapkamer aan de achterkant, mogelijkheid tot het creΓ«ren van 2de slaapkamer aan de voorkant, open keuken, achterbalkon en fietsenberging in de onderbouw..

LET OP:
BIJ INTERESSE IN DEZE WONING VERZOEKEN WIJ U OM ONS KANTOOR TE E-MAILEN of contactformulier in te vullen (VIA ONZE EIGEN WEBSITE) DUS BEL AUB NIET. WIJ NEMEN DAN MET U CONTACT OP OM DE AFSPRAAK IN TE PLANNEN OP VOLGORE VAN BINNENKOMST.

De woning is zeer centraal gelegen nabij de uitvalswegen, openbaar vervoer (tram, bus en trein). Het winkelcentrum Koningin Julianaplein ligt op loopafstand, waar u de winkels voor al uw dagelijkse boodschappen vindt.

Indeling:
Entree op de begane grond in een gesloten portiek. Trap naar 2e woonlaag.
Entree van het appartement, ruime hal, voorzijkamer met uitzicht over de groene kade. Ruime en lichte woonkamer met aan de voorzijde vrij uitzicht over de kade en aan de achterzijde een balkon met de ochtendzon. Badkamer met wastafel, douche en toilet. Open keuken met koel/vriescombinatie, vaatwasmachine, fornuis en oven. Bergruimte met CV ketel. Ruime achter slaapkamer.

Het weten waard:
– Gelegen op eigen grond
– Berging in de onderbouw
– Mooie ligging aan een groene brede kade
– Zeer licht appartement op de 2de woonlaag
– Actieve VvE, bijdrage circa € 120,- per maand
– CV ketel voor warm water
– Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
– Ouderdomsclausule van toepassing
– Niet bewonersclausule van toepassing
– Oplevering in overleg

Vraagprijs €275.000,=

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

Wilt u meer weten vul het contactformulier op onze site in en we nemen snel contact met u op.

Schakel direct uw eigen aankoopmakelaar in. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.