Starters opgelet; Dit leuke 2 kamer appartement met uitzicht over het water komt in de verkoop. De woning dient vanbinnen wel enigszins gemoderniseerd worden.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 64 m2 en is gebouwd in 1984.

Corbulokade 61 is gelegen in de buurt Voorburg West. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Voorburg, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

UNIEKE kans!!!

Altijd al SCHITTEREND willen wonen aan het WATER!!!

Zeer FRAAI direct aan het WATER gelegen ruim 2-kamer appartement (ca. 60 m2 woonoppervlak) met een schitterend ZONNETERRAS (ZW), 1 slaapkamer,  woonkeuken en goede living.

Dit appartement is zeer gunstig doch rustig gelegen nabij openbaar vervoer, winkels en diverse uitvalswegen. Tevens heeft men een eigen berging in de onderbouw.

Indeling: afgesloten hoofdentree met bellentableau, entree met lift, entree appartement, ruime gang met garderobehoek, diepe inloopkast/berging met opstelplaats CV combi ketel, lichte woonkamer met fraai uitzicht over de vliet en middels schuifpui toegang tot zeer zonnig terras met eveneens fraai uitzicht over het water, ruime woonkeuken met toegang tot diepe inloopkast, het is een open keuken, betegelde badkamer, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting, hoofdslaapkamer aan de voorzijde.

Vraagprijs €185.000,=

Wilt u meer weten vul het contactformulier op onze site in en we nemen snel contact met u op.