Onze makelaar Sander van Meerten, wil u heel graag dit zeer ruime hoek appartement laten zien, gelegen in een prachtig stukje Leidschendam.

Dit 4-kamer appartement ligt op een geweldige locatie in Leidschendam. Met drie ruime slaapkamers en een zeer ruime woonkamer, 2 balkons over de volle breedte, een vrij uitzicht en een zeer ruime berging is dit appartement echt geweldig!

Dit appartement biedt veel mogelijkheden, hierbij alvast wat highlights op een rijtje:

Hoofdentree op begane grond
– voorzien van een bellentableau met video. Keurige hal naar lift en bergingen.

Entree op 6e etage
– vanuit de trap of lift loop je inpandig naar de voordeur. Zodra je binnenkomt navigeert de hal je naar alle vertrekken van het appartement. In de hal bevindt zich ook een garderobe kast.

Elektra
–De moderne groepenkast heeft 8 groepen, 2 aardlekschakelaars én een hoofdschakelaar.

Keuken
– is aan weerszijden voorzien van kasten met een kunststof aanrechtblad, een 6-pits kookplaat, vaatwasser (smal model), magnetron, oven, afzuigkap, koelkast en vriesvakken (3 vriesdelen).
De CV ketel (Vaillant Thermo Compact – bouwjaar 2017). Via de keuken kun je naar het balkon aan de voorzijde.

Badkamer
– met bad, een wastafel met meubel en een designradiator.

Woonkamer
– door de L-vorm biedt de woonkamer voldoende ruimte voor een ruim zit-en eetgedeelte. Via de openslaande deuren kom je op het balkon aan de achterzijde.

Toilet
–  tegels, hangend toilet, fonteintje.

Locatie
– woonwijk de Zijde nabij het openbaar vervoer, ziekenhuis HMC Antoniushove, winkelcentrum “Westfield Mall of The Netherlands”, diverse scholen, kinderdagverblijf, sportvelden, openbaar vervoer (tramlijn 2, 6 en 19) en nabij uitvalswegen zoals A4, A13, A12 en N44/A44.
Overige kenmerken
• Energielabel C
• Op de vloeren ligt een laminaatvloer
• De houten kozijnen zijn uitgerust met dubbel glas
• De beide balkons aan voor- en achterzijde zijn over de volle breedte van het appartement.
• De VVE is actief, de maandelijkse bijdrage bedraagt circa € 270,= inclusief water
• MJOP aanwezig van 2021-2051
• Zeer veel bergruimte in de kelder van het complex.
• Een ouderdoms- en asbestclausule maken deel uit van de koopovereenkomst
• Het appartement ligt op eigen grond
• Parkeren kan op eigen terrein
• Oplevering in overleg (kan snel)
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen VBO-aankoopmakelaar in. Uw VBO-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.
Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door SMASH Makelaars wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door SMASH Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.