HEERLIJK RUIM EN SFEERVOL 4 KAMER APPARTEMENT OP DE TWEEDE WOONLAAG MET DEELS DUBBEL GLAS, CENTRALE VERWARMING, 2 BALKONS EN ZEER RUIME BERGING IN DE ONDERBOUW.

Op loopafstand van de buurtwinkels en nabij het gezellige oude centrum van Voorburg alsmede het moderne winkelcentrum de Julianabaan. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer Laan van NOI, uitvalswegen A4, A12, A13, N44, sportgelegenheden en scholen. Het centrum van Den Haag is gelegen op circa 10 minuten fietsen.

Deze woning met 3 slaapkamers is geheel gemoderniseerd en keurig bewoond, u kunt er zo in!

INDELING:
Portiek, trap, entree appartement, hal met vaste kasten en meterkast, grote voorslaapkamer met vaste kast en balkon, modern toilet, keuken met diverse inbouwapparatuur, aansluiting voor de wasmachine en droger en toegang tot het achterbalkon met kast waar de cv zit. Badkamer met douche, wastafel. Ruime en lichte woonkamer en aan de achterzijde 2 slaapkamers.

Wil je deze woning bekijken vul het contactformulier in op deze site en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bijzonderheden:
– VVE bijdrage € 142,50 per maand.
– Voorzien van deels dubbel glas.
– CV Remeha 2016.
– ouderdoms- en asbestclausule van toepassing i.v.m. de bouwperiode.

Vraagprijs €195.000,=kk

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.