Deze kluswoning staat nu te koop aan de Suezkade 63 & 64 te Den Haag

Ben je een beetje handig en steek je die handen graag uit de mouwen? Dan is een kluswoning in Den Haag een leuk project. Zo kun je er echt helemaal je eigen plekje van maken. Wij hebben de woning nog niet op Funda staan maar dat gebeurd binnen nu en een paar dagen. Het is een woning waar nog wel het een en ander aan moet gebeuren. En dan hebben we het niet alleen over een likje verf of een behangetje plakken.

Ben jij op zoek naar een kluswoning?

Altijd al een kluswoning willen kopen? Op zoek naar een echt opknappertje? Dan is dit je kans. Maak een afspraak om te komen kijken.

Op unieke locatie aan één van de mooiste kades van Den Haag, op de grens van het Regentessekwartier en Duinoord gelegen dubbele bovenwoning met dakterras op het zuidwesten aan de achterzijde en uitzicht over het water en het groen van de Suezkade aan de voorzijde. De winkels, cafés en restaurantjes van de Reinkenstraat, het Koningsplein en de Weimarstraat zijn op loopafstand gelegen, net als de haltes van RandstadRail 3 en tram 11. In de directe omgeving zijn drie speeltuinen en een supermarkt van Albert Heijn beschikbaar.

Complete renovatie

Een complete renovatie van deze woning is alleen geschikt voor de ervaren klusser! Ben jij zo’n ervaren klusser en zoek je een interessante uitdaging en wil je graag een bouwval omtovert tot een eigen paleisje, dan is dit project geschikt voor jou!

De woning

Deze woning aan de Suezkade 63 en 64 in Den Haag bestaat uit 4 woonlagen. De woning heeft 2 voordeuren en is dus eenvoudig te splitsen in 2 of 3 appartementen. De begane grond heeft een heerlijke tuin. De eerste, tweede en derde verdieping zijn via een aparte deur te bereiken. Het totale pand is circa 240M2.

Vraagprijs €750.000,=