Onze makelaar Alexandra van der Schot, wil u heel graag dit “energiezuinige” appartement laten zien, gelegen in een prachtig stukje Delft.
Prachtig gestoffeerd 3-kamer appartement gelegen in een moderne nieuwe woonwijk met balkon en vrij uitzicht. Er is een aparte berging op de begane grond en overdekte parkeergelegenheid voor 1 auto onder het complex.
Indeling:
Centrale afgesloten entree met lift, trappenhuis, bellentableau en de brievenbussen. Toegang tot de bergingen. Lift of trap naar tweede etage.
Tweede verdieping: entree, hal, meterkast en toilet met fonteintje. Toegang tot woonkamer met veel lichtinval vanwege de ramen, het frans balkon en toegang tot het balkon. Keuken voorzien van 4-pits gas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, koelkast met vriesdeel en afzuigkap. Slaapkamer voorzijde met toegang tot het balkon en een tweede slaapkamer aan de achterzijde. Badkamer voorzien van wastafel en -meubel, een douche. Separaat een wasruimte met aansluiting voor een wasmachine en droger en hier is ook de Warmte Terug Win installatie (Ferroli) verwarmingssysteem te vinden.
Gelegen op een zeer centrale locatie tussen Den Hoorn en Delft in. Dichtbij de winkels in het winkelcentrum ‘de Hoven’, of in de dorpskern van Den Hoorn. Het historische centrum van Delft en het station is op wandel- en fietsafstand.
Bijzonderheden:
• Eigen grond
• Actieve VvE: servicekosten woning: € 167,86 per maand / p-plaats € 15,00 per maand
• WTW installatie is in 2021 geplaatst
• Oplevering kan snel
Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen VBO-aankoopmakelaar in. Uw VBO-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.
Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door SMASH Makelaars wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door SMASH Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.