KLUSSERS OPGELET!

Onze makelaar Alexandra van der Schot, wil u heel graag deze ruwe diamant laten zien, gelegen in een pittoresk steegje in een prachtig stukje Delft.

Deze jaren dertig woning (eigen grond) telt 4 slaapkamers, heeft een dakterras aan de achterzijde en is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.

De woning dient VOLLEDIG gerenoveerd te worden.

Aanvullende informatie:

  • het huis is gelegen op eigen grond;
  • Energielabel D
  • bouwjaar 1910;
  • In de koopovereenkomst wordt de ouderdoms-/materialen clausule en niet zelf-bewoningsclausule opgenomen;
  • aanvaarding in overleg / kan direct

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen VBO-aankoopmakelaar in. Uw VBO-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen.

Klik op onderstaande adres voor meer informatie;
kwekerijstraat 20

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door SMASH Makelaars wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door SMASH Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.