NET GROTENDEELS GERENOFEERD EN ZEER CENTRAAL GELEGEN 3-KAMER MAISONETTE VAN BIJNA 90M2

VOORZIEN VAN DUBBELGLAS, WONING IS TE BEREIKEN VIA ZOWEL TRAP ALS MET DE LIFT. HET APPARTEMENT HEEFT EEN ZONNIG BALKON. HET APPARTEMENTEN BEVINDT ZICH OP DE EERSTE EN TWEEDE VERDIEPINGEN.

De woning ligt boven het winkelcentrum “Koningin Julianabaan” waar alle winkels voor dagelijkse boodschappen zich bevinden. Nabij tramhalte “Mgr. van Steelaan” waarmee u binnen 10 minuten in het centrum van Den Haag bent. Op fietsafstand van treinstation “Den Haag Laan v NOI” en Den Haag centrum.
De woning maak onderdeel uit van een goed onderhouden complex met een actieve Vereniging van Eigenaren en er is zowel een trap als lift aanwezig. De woning ligt centraal in Voorburg. Om de hoek ligt het Park ’t Loo en het gezellige oude centrum van Voorburg.

Guido Gazellestraat 19 te Voorburg

Indeling:
Entree. Centrale hal met brievenbussen, bellentableau en intercominstallatie. Afgesloten tussenhal met trappenhuis en lift naar de 1e verdieping.

1e Verdieping:
Entree woning aan galerij. Halletje. Gang met bergkast onder de trap. Modern toilet. Slaap-/werkkamer voorzijde. Hoofdslaapkamer aan de achterzijde. Moderne badkamer.

2de Verdieping:
Ruime en door de goede ligging zeer lichte woonkamer met vloerverwarming met aan de voorzijde breed uitzicht op onder andere het winkelcentrum.

Afgesloten keuken met o.a gaskookplaat, RVS afzuigkap en aansluiting wasmachine

Vanuit de keuken toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuidoosten met ochtend- en middagzon voorzien van balkonkast met CV-ketel.

Eigen berging in de onderbouw.

KENMERKEN:
– bouwjaar 1961
– gebruiksoppervlak wonen ca. 90m2
– CV ketel voor verwarming en warmwater
– voorzien van dubbel glas
– niet bewoners clausule van toepassing
– “as-is-where-is” en asbestclausule van toepassing
– oplevering in overleg
– Actieve en gezonde VvE met een maandbijdrage van € 175,-

Vraagprijs €325.000,=

Bovenstaande informatie is door ons met de hoogst nodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren.