MODERN WONEN MET FANTASTISCH UITZICHT OVER HET GROENE HART EN DE DRIE MOLENS IN DEZE LUXE EN ZEER LICHTE HALF VRIJSTAANDE VILLA CA. 190 M² GEBRUIKSOPPERVLAKTE MET DAKTERRAS

Het uitzicht op het groene hart is definitief en fenomenaal. Veel ochtenden beginnen met een opkomende zon boven de molens van Stompwijk. Koeien, paarden, schapen en ganzen zijn standaard onderdeel van het uitzicht in het weiland. Vlak voor de deur zijn de weilanden voorzien van fiets en wandelpaden. De geheel nieuw ingerichte Driemanspolder is op een kwartier wandelen bereikbaar. Het begin van een rustig natuurgebied die onbeperkte routes biedt te voet, per fiets of op een andere manier. Of je nu het groene hart wil ontdekken, steden als Leiden, Delft of Den Haag wil bezoeken of gewoon ’s-avonds wil genieten van een ondergaande zon in Scheveningen. Vanuit hier is alles bereikbaar, zelfs de nieuwe Mall of the Netherlands genaamd “Westfield”. Het huis bevindt zich daarnaast vlak bij alle uitvals- en toegangswegen waardoor bezoeken buiten een ring van 20 km, makkelijk en efficiënt aan te rijden zijn.  Daarnaar is The British School, het Winkelcentrum “‘t Hoge Veen”, openbaar vervoer (RandstadRail en Metro) op loopafstand, net als diverse scholen, kinderdagverblijven.

Heerlijk wonen:

Het huis heeft een energielabel A. Hij is in de winter makkelijk warm te krijgen en in de zomer koel ten opzichte van de buitenlucht. De ruime keuken is voorzien van een kookeiland. Een kok die zijn vrienden graag uitnodigt zal terwijl hij of zij kookt, het contact met zijn gasten houden met deze praktisch ingerichte Italiaanse design keuken. Voor het huis is het rustig, er komen alleen buren, af en toe iemand die zijn of haar hond uitlaat, of de postbode. Hierdoor kent de tuin veel privacy. De eerste verdieping komt boven de dijk uit en dit is in het huis het begin van het uitzicht. De ruime woonkamer biedt de mogelijkheid om ongehinderd TV te kijken of om voor de haard van een lekker glas rode wijn te genieten. De tunnel haard verbindt de twee kamers met elkaar. Op deze verdieping bevindt zich het toilet als ook een fraaie kamer welke ingericht kan worden tot werk- of slaapkamer. Een badkamer is een prettige aanvulling op deze verdieping. De derde verdieping is voorzien van een tweede nette badkamer met toilet, een slaapkamer met een designkast en een riant dakterras. Het dakterras is voorzien van een met teak ontworpen bank. Comfortabele ingemeten kussens geven de mogelijkheid om op een mooie zomeravond te genieten van het uitzicht. Maar een lunch, diner of het lezen van je krant

De woning:

Het huis staat op een kavel van circa 140 m2, en heeft royaal woonoppervlak van 175 m2, plus een inpandige berging van circa 15m2. Deze villa is bereikbaar via een autovrij straatje of een ruime parkeerplaats. De bijzondere ligging van deze woning, gesitueerd als laatste aan dit straatje, creëert een gevoel van privacy en biedt voldoende parkeerruimte op de algemene parkeerplaats:

Begane grond:

U komt binnen via een ruime hal met toegang naar de woon- eetkeuken met schuifdeuren naar de tuin. De achtertuin biedt veel privacy. De tuin is gelegen op het noordwesten biedt voldoende zon en schaduw. Via de centrale hal heeft u toegang tot de ruime berging. Met de houten trap komt u bij de volgende verdiepingen.

1e etage:

Riante woonkamer heeft veel ramen en vrij uitzicht over de omgeving en een tunnelhaard. Tevens bevindt hier een slaapkamer met badkamer en toilet.

2e etage:

Overloop, de tweede slaapkamer aan de voorzijde, over de volle breedte, heeft uitzicht over de wijk en de polder. Het dakterras op het noordwesten biedt vergezichten over de polders en de molens.

3e etage:

De derde slaapkamer is de volledige bovenverdieping van het huis. Deze kamer kan opgesplitst worden in twee slaapkamers.

Bijzonderheden:

– Bouwjaar 2002.
– Electra 8 groepen en 2 aardlekschakelaars.
– Begane grond en woonverdieping voorzien van houten vloer.
– Volledig geïsoleerd.
– Zeer ruime trappenhuis.
– Cv ketel van 2015 en mechanische ventilatie unit.
– Buitenschilderwerk 2019
– Voldoende parkeergelegenheid