Bij de verkoop van uw huis kunt u veel steun hebben aan een ervaren makelaar. SMASH makelaars kent de regio Haaglanden ( Voorburg, Den Haag e.o.) als de beste. Dit is erg belangrijk nu de huizenmarkt zo dynamisch is. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op en we plannen graag een afspraak met u in. Natuurlijk bent u benieuwd naar de vraagprijs van uw woning. Samen proberen we deze zo goed en eerlijk mogelijk vast te stellen. Op die manier zal de verkoop snel verlopen en ontvangt u een zo hoog mogelijke prijs. U staat bij ons als koper of verkoper altijd voorop. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week bereikbaar. Meer weten wat andere van ons vinden kijk bij onze recensies. Hier leest u hoe andere woning verkopers ons beoordelen.

Verkopen huis

Er komen zoveel zaken kijken bij het verkopen van een woning dat u soms het overzicht kwijtraakt. Een ervaren makelaar is dan ook echt onmisbaar. Maakt u gebruik van een van onze deskundige makelaars, dan neemt deze zoveel mogelijk van u over. Is iets niet helder of maakt u zich ergens zorgen over, deel dat gerust met ons. Wij zijn er voor u tijdens het gehele traject. Dankzij onze ruime openingstijden kunnen we elkaar ook in de avonduren of in het weekend spreken. We zorgen voor een verkoopkrachtige presentatie en ook tijdens de bezichtigingen mag u helemaal op ons rekenen. Wilt u hier meer over weten hoe wij werken klik op de volgende links: Aankoopmakelaar en Verkoopmakelaar.

Wij zijn actief in Voorburg / Den Haag e.o.

Het kantoor van SMASH makelaars is centraal gelegen in Den Haag. Wij zijn actief in de hele Haagse regio; Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Voorschoten, Berkel en Rodenrijs, Wassenaar, Zoetermeer of Den Haag (Ypenburg, Leidschenveen, Mariahoeve, Bezuidenhout, Benoordenhout, Statenkwartier, Archiepelbuurt, Vruchtenbuurt, Vogelwijk, Belgisch park, Centrum Den Haag, Escamp, Haagse Hout, Laakkwartier, Schilderswijk, Loosduinen, Segbroek, Scheveningen, Kijkduin, Ockenburgh en Wateringse Veld). Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw huidige woning.