ZEER RUIM OPGEZET DUBBEL BOVENHUIS MET ROYALE DAKKAPEL OP BOVENSTE VERDIEPING IN POPULAIRE WIJK VOORBURG WEST NABIJ STATIONS UITVALSWEGEN EN DE GELIEFDE HERENSTRAAT OMGEVING

De Westenburgstraat ligt tussen de Maanweg en de Prinses Mariannelaan in Voorburg. De ligging is als zeer centraal aan te merken. Station Voorburg is op loopafstand. Station Laan van NOI is op fietsafstand ca 7 minuten. Winkel en uitgaansgebied de Herenstraat is lopend te bereiken. Het bruisende centrum van Den Haag is ca. 15 minuten fietsen of 10 minuten met de tram welke om de hoek stopt. Uitvalswegen naar Rotterdam, Amsterdam en Utrecht liggen op slechts enkele minuten rijden. Diverse scholen zijn op loopafstand van de woning te vinden. INDELING Entree met bellentableau. Trapopgang naar 2e verdieping.

Tweede verdieping voorzien van houten vloer. Zeer riante lichte woonkamer met veel lichttoetreding zowel voor als achter,  extra kamer aan de voorzijde . Ruime ingerichte keuken voorzien van inbouwapparatuur. Nette badkamer met toilet, Zuidwest gelegen balkon met balkonkast.

Derde verdieping Hardhouten trap naar ruime overloop. Aan achterzijde riante slaapkamer vv recente dakkapel met kunststof ramen voorzien van dubbel glas, elektrische rolluiken en een mooi uitzicht tussen 2 rijen woningen door. Aparte stookruimte op de overloop. Nog een zeer riante slaapkamer aan de voorzijde veel bergruimte achter knieschot. Gehele woning is voorzien van dubbelglas en kunststof kozijnen. De gehele kap is geïsoleerd. Ruime (fietsen) berging aan achterzijde complex vv elektra.

Vraagprijs €325.000,=