MOEITE MET HET VINDEN VAN EEN NIEUWE WONING? IN DEZE WONING MARKT IS EEN GOEDE MAKELAAR ESSENTIEEL

 

SMASH makelaars  geeft gericht advies voor het aankopen van jouw droomwoning!

Regelmatig krijgen wij te horen dat geïnteresseerden niet meer op bezichtiging kunnen komen, omdat alle plekken vol zitten of dat er woningen voor de markt uit is verkocht, dit klopt helaas. Ook krijgen wij geregeld de vraag “Worden er veel woningen ‘voor de markt uit’ verkocht? Het lijkt wel alsof alle leuke huizen al verkocht zijn, voordat ze op Funda staan! Kun je ons opnemen in jullie zoekersbestand, zodat we er toch tussen kunnen komen?” Ons advies is; met een goede aankoopmakelaar voorkom je dit soort situaties en heb je eerder kans op succes!

Hoe gaan wij te werk ?

  • Op het moment dat een woning die binnen jouw zoekopdracht wordt aangemeld, nemen wij direct contact met je op. De woning is namelijk nog niet geplaatst op Funda, daarom plannen wij alvast een bezichtiging voor je in!
  • Ook hebben wij geregeld toegang tot de vertrouwelijk aangemelde woningen die nog niet op Funda staan.
  • Daarnaast weten wij natuurlijk als eerste wat er in verkoop komt, ook dit willen we met je delen!

Maar zelfs een aankoopmakelaar kan in deze markt geen 100% slagingskans garanderen, daarom werken wij op basis van een ‘No cure No pay’. Dit houdt in dat je pas hoeft te betalen wanneer wij daadwerkelijk een woning voor je hebben gevonden en aangekocht. Het wordt dus pas in rekening gebracht wanneer je de sleutels van je nieuwe woning ontvangt bij de notaris. Je zit dus nergens aan vast!

Waar bestaat een aankooppakket dan uit?

  • Het zoeken naar de voor jou geschikte woningen uit het aanbod (inclusief objecten en panden die binnenkort in verkoop komen).
  • Het maken van afspraken voor bezichtigingen, begeleiding tijdens de bezichtigingen, professioneel en duidelijk advies over de woning. Want wij gaan uiteraard met je mee als jij de woning gaat bezichtigen.
  • Onderzoek doen naar juridische en bouwkundige aspecten (bestemmingsplan e.d.).
  • De prijsonderhandeling met de verkopende partij.
  • Zorg dragen voor een bouwkundige keuring inclusief rapport .
  • Assisteren en adviseren in de keuze van notaris en taxateur.
  • Controle alle juridische overeenkomsten/aktes zoals bijvoorbeeld de koopakte en de leveringsakte.

Kortom, wij nemen graag alles voor je uit handen!

 Heb je nog een eigen woning die verkocht moet worden?

Dan kunnen wij een zeer scherp tarief aanbieden inclusief de aankoop van jouw toekomstige woning. We beginnen direct met de zoektocht en zorgen ervoor dat je huidige woning verkoop klaar staat. Op het moment dat we jouw nieuwe woning hebben gevonden en hebben aangekocht. Zo kunnen we direct starten met de verkoop van je huidige woning. Op deze manier zorgen we ervoor dat alles goed op elkaar aansluit! En dat de kosten van je overbruggingshypotheek overzichtelijk blijven.

Meer informatie en interesse? Neem dan contact op met SMASH makelaars op 070 – 4445551