Bij het verkopen van een nieuwe woning schakelt bijna iedereen een makelaar in. Maar het belang om een aankoopmakelaar inschakelen bij het kopen van een nieuwe woning wordt nog wel eens vergeten. In de huidige woningmarkt zien we het aantal kopers dat kiest voor een aankoopmakelaar langzaam stijgen, maar ook nog steeds hypotheekadviseurs die op de stoel van de aankoopmakelaar gaan zitten. Het is heel verstandig om een professional in te schakelen die juist jouw belangen als koper behartigt.

Makelaarskantoor SMASH Makelaars Leidschendam, Voorburg en Den Haag voor de verkoop van uw woning

Verschil verkopend makelaar en aankopend makelaar

De makelaar die een huis te koop aanbiedt, is de verkopend makelaar en deze treedt op namens de verkoper. De verkoopmakelaar behartigt dus de belangen van de verkopers van de woning en doet er alles aan om de woning voor een zo hoog mogelijke prijs en de beste voorwaarden te verkopen aaneen van de potentiële kopers.

Als woningzoekende is nog vaak onduidelijk welke rol van de verkopend makelaar precies heeft. Het lijkt er vaak op dat de verkopende makelaar overkomt alsof de verkopend makelaar ook opkomt voor jouw belangen als woningzoekende, maar dit kan nooit het geval zijn. De verkoopmakelaar moet altijd de belangen behartigen van zijn opdrachtgever en dat is de verkoper. Het is dus onmogelijk om bij een woning die te koop staat de belangen van beide partijen te behartigen.

SMASH makelaars is de makelaar van Voorburg, Leidschendam en Den Haag. Meer weten neem contact op met Sander van Meerten de makelaar voor de aankoop van uw huis

Een aankoopmakelaar treedt op namens de koper en neemt het gehele aankooptraject uit handen. Zo bekijkt de makelaar de waarde van de woning, de juridische aspecten en de bouwkundige staat. De makelaar voert de onderhandelingen met de verkopend makelaar en probeert voor jou als koper een zo laag mogelijke prijs onder de meest gunstige voorwaarden te bedingen.

Gratis waardebepaling van uw huis in Leidschendam, Voorburg en Den Haag

SMASH makelaars als jouw aankoopmakelaar

Koop jouw nieuwe woning dus met behulp van een makelaar van SMASH makelaars. Wij en adviseren over wat het beste is voor jouw en hebben al vele woningzoekers aan een nieuwe woning geholpen en onze opdrachtgevers geven ons gemiddeld een 9,6 als beoordeling.

Waarom aankopen met SMASH makelaars?

 • Wij zijn jouw makelaar
  Wij hebben al vele kopers tevreden kopers geholpen. Wij kennen de lokale markt als geen ander.
 • Een helder tarief
  Wij rekenen geen percentage van de aankoopprijs, maar een vast laag tarief. Bereken je besparing!
 • Unieke verkoopervaring
  Met onze slimme technologie en persoonlijke service ben je verzekerd van de beste dienstverlening.

Makelaar aangesloten bij een branchevereniging

Wil je een aankoopmakelaar inschakelen, let er bij het kiezen van een aankoopmakelaar dan op dat deze is aangesloten bij een branchevereniging. In Nederland hebben we 3 grote brancheverenigingen in de woningmakelaardij: VBO makelaars, VastgoedPro en de NVM. Een makelaar die is aangesloten bij een branchevereniging biedt jou meer kwaliteit en zekerheid. SMASH makelaars is aangesloten bij de VBO.

De aankoopmakelaar van Leidschendam, Voorburg, Den Haag en omgeving. Met SMASH makelaars bent u verzekerd van een betrokken makelaar

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Een aankoopmakelaar inschakelen kan je in vele gevallen helpen. Alle expertise die je zelf niet hebt op het gebied van een huis kopen, heeft onze aankoopmakelaar wel. De aankoopmakelaar heeft veel ervaring en kennis opgedaan in de tijd dat hij werkzaam is en kent de woningmarkt. Ook is het belangrijk dat hij zich niet door emoties laat leiden maar dat hij zakelijk naar de woning kijkt. Hij ziet dingen die jij misschien over het hoofd ziet en helpt je met het maken van een verstandige keuze. Uiteraard neemt de aankoopmakelaar ook alle juridische en administratieve werkzaamheden uit handen. Een aankoopmakelaar inschakelen is in bijna alle gevallen dan ook een verstandige keuze.

Voordelen van een aankoopmakelaar

 • Onze aankoopmakelaars kennen de lokale markt
 • Onze aankoopmakelaars hebben meer kennis en ervaring in onderhandelingen
 • Onze aankoopmakelaars voorkomt dat je bij het kopen van een nieuwe woning achteraf spijt hebt, omdat je bepaalde zaken over het hoofd hebt gezien
 • Onze aankoopmakelaars zijn niet emotioneel betrokken tijdens de aankoop van een nieuwe woning en blijven zakelijk
 • Onze aankoopmakelaars nemen alle juridische en administratieve rompslomp uit handen

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Mail: [email protected]
Tel: 070-4445551